Home FREDERICIA LB DANS OVERDRAGES TIL NY EJER
LB DANS OVERDRAGES TIL NY EJER

LB DANS OVERDRAGES TIL NY EJER

0

Rikke Ommestrup Bekker har pr. 9. april 2018 valgt at sælge LB Dans til Marie Krogager

Fredericias populære danseskole på Hans Egedes Vej 6, overdrages den 9. april til ny ejer.

Det oplyser danseskolen på deres facebookside.

Den nuværende ejer Rikke Bekker oplyser, at ejerskiftet er begrundet med længerevarende sygeforløb.

På facebook skriver danseskolen :

Som I alle ved, har jeg gennem de sidste år været syg og det har gjort, at min krop ikke længere kan holde til den store belastning, der er ved at undervise i mange timer ad gangen.
Derfor er jeg utroligt glad for, at kunne give bolden videre til netop Marie, som har haft sin gang hos LB Dans siden hun var 3 år og som har undervist alle mine hold de sidste 2 sæsoner. Med Marie ved roret, kan jeg ikke få en bedre efterfølger og ved at LB Dans vil blive kørt videre i samme gode ånd.
Jeg vil stadig følge danseskolen, dog på afstand, og håber på engang, at kunne deltage som elev på et hold.

Til slut vil jeg takke alle for den store opbakning og tillid I har vist min familie og jeg gennem de mange år. Jeg håber og tror på, at det vil fortsætte i fremtiden.

Med venlig hilsen
Rikke Ommestrup Bekker

 

Som skrevet, overtager jeg LB Dans pr. 9. april 2018. Det er noget jeg med glæde ser frem til. Det er for mig, en drøm som bliver realiseret og derfor vil jeg lægge hjerte og sjæl i danseskolen.

Det skal først og fremmest være sjovt at gå til dans! Der skal være plads til alle, hvad enten man vil til turnering, danse for sjov, eller have nogle gode, hyggelige timer på vores voksenhold.

Jeg er taknemlig for det, jeg har lært af Rikke og LB Dans gennem hele min barndom, ungdom og nu voksne liv. Den varme og tryghed, jeg alle år har oplevet ved at komme på Hans Egedes Vej 6, er noget, jeg vil bestræbe mig på, at give videre sammen med mine instruktører.

Desværre må vi sige farvel til vores discoinstruktør gennem 3 år – Louise Bekker. Hun har fået flere timer hos Bekker Dans, som hendes mor ejer, hvilket gør, at hun ikke har mulighed for at være i Fredericia om mandagen.

Derfor vil vi fra forårssæsonen af kunne præsentere Julie Kristensen som vores nye instruktør på discoholdene. Julie har gennem flere år været assistenttræner på discoholdene, så jeg er ikke i tvivl om, at hun vil tage godt vare på holdene som instruktør.

Nanna Bekker og Emil Bekker fortsætter med at være instruktører hos LB Dans i forårssæsonen.

Jeg ser frem til et godt samarbejde med de unge elever, forældre samt voksne elever i de kommende sæsoner.

Med Venlig Hilsen

Marie Krogager