Læserdebat

Læserdebat : Flotte udendørs padelbaner ved FIC: Hvor bliver overdækningen af?

Af: Søren Grøn Stampe, konservativ, Agerleddet 25, 7000 Fredericia

Fredericia Kommune har nu etableret to nye udendørs padelbaner ved Fredericia Idrætscenter. 

Lad mig understrege de nyetablerede baner er utrolig flotte og lækre at spille på. Ligeledes er der et godt og effektivt lys, så der virkelig kan spilles padel på alle tider af døgnet.

Derfor undrer og ærgrer det også mig gevaldigt, at man ikke har valgt at overdække banerne, nu hvor man har valgt at investere i de nye flotte baner.

I Danmark har vi i gennemsnit 189 dage om året med nedbør, hvilket vil reducere den mulige spilletid med ca. 50% på banerne ved FIC. Derfor forstår jeg ikke, at man har fravalgt overdækningen af padelbanerne.

En overdækning vil sikre at borgerne har mulighed for at spille padel hele året rundt uanset vejr og vind. Så hvorfor ikke give borgerne muligheden for at spille hele året rundt?

Derudover vil foreningslivet kunne holde gang i deres sportsgren og ikke være nødsaget til at lukke ned halvdelen af året. Det er på ingen måde særlig smart eller effektivt at booke banerne dage eller uger frem, da man ikke kender vejrsituationen.

Banerne har et kæmpe potentiale for høj udnyttelsesgrad, men det kræver en overdækning. 

Borgerne fortjener ikke halve løsninger. Et skrækeksempel er padelbanen ved Gasværksgrunden. Den bliver stort set aldrig brugt. Det er direkte spild af borgernes penge. Sportsfaciliteterne i Fredericia kommune skal laves ordentligt og grundigt ellers bliver de nye baner med stor sandsynlighed efterladt til sig selv og en masse penge vil være spildt.

Nils Skeby har netop været i medierne omkring egenrådige beslutninger i en idrætspolitisk magtelite. Er der paralleller til beslutningsprocessen her? Man kunne godt få den tanke og det kunne være interessant at få belyst.

Afslutningsvis kunne det være meget relevant for borgerne at få svar på følgende:

Hvorfor er padelbanerne ikke blevet overdækket fra start?

Hvornår laves overdækningen af padelbanerne ved Fredericia Idrætscenter?

Borgerne må have svar.

Rammer for deltagelse i debat:
På DanmarkC TVs sociale medier, ønsker vi borgeren mulighed for en fri og saglig debat. For at sikre en god debat, modererer vi indholdet for at holde en sober tone. Dette praktisere vi, ved at fjerne kommentarer, der efter vurdering er nedladende, chikanerende eller indeholder hadefuld retorik. Hvis disse etiske rammer overtrædes, kan man risikere at blive udelukket fra debatten. Vi oplever at mange benytter den åbne mulighed for at komme til orde - hvis vi overser en kommentar, som du mener overskrider vores rammer for etik, så send os et tip. Hvis du er blevet udelukket fra debatten, for en overskridelse af vores retningslinjer, - og er du uenig heri? Så kan du kontakte Vores redaktion på tv@danmarkc.tv