DanmarkC TV

Læserdebat

Læserdebat – Fakta frem for holdninger eller holdninger baseret på fakta.

Af : Poul Rand, Calvinsvej 34, 7000 Fredericia, Lokalformand Nye Borgerlige i Fredericia.

Spåkoner, sandsigersker, profeter og fremtidsforskere, og andet godt folk har i generationer forudsagt skæbner, jordskælv mv. samt politiske begivenheder og hændelser. Men selv de klogeste har ikke forudsagt hvordan 2020 politisk ville slutte og 2021 starte i Fredericia. Det minder om en Amerikansk actionfilm baseret på nepotisme og magtmisbrug.

Kommunal- og regionsrådsvalget 2021 bliver ikke helt som tidligere valg, det har Corona virussen og dens mutationer sikret. Valgkampen op til kommunevalget går i gang her ved årsskiftet. Egentligt har den vel kørt siden dagen efter sidste valg. Nye Borgerlige glæder sig utrolig meget til at komme i gang med valgkampen og håber på stærk opbakning fra vælgerne og konstruktivt modspil fra de øvrige partier. 

Covid-19’s skygge hænger over landet, trods vacciner mv. kan man ikke forvente, at de traditionelle valgmøder kan afholdes på sædvanlig vis. Kampen bliver meget mere digital og personlig. 

Morgenaviserne vil forsat prydes af store annoncer fra de velbeslåede partier. Netaviserne vil blive plastres til med politiske reklamer. Annoncerne fra partier med midler er ikke begrænset til almindelige politiske paroler, grafikker og kandidat-billeder, men tilpasset af designere og spindoktorer.

Fakta frem for holdninger eller holdninger baseret på fakta. Nye Borgerlige holder sig til fakta baseret på fakta. Fakta er også at i krig, kærlighed og valgkamp gælder alle kneb. Hos de fleste politikere er hukommelsen ofte kort efter et succesfuldt valg. Nye Borgerlige lider ikke af hukommelsessvigt. Vi higer ikke efter taburetter. Vi arbejder godt på gulv niveau, hvilket Byrådsmedlem Karsten Byrgesen har bevist i denne byrådsperiode.

Nye Borgerlige vil arbejde for at udvikle kommunen og sikre borgerne i alle generationer. Der skal være ordentlige pasningsordninger, uddannelser, arbejdspladser, sundhedspleje og seniorboliger til alle og samtidigt være en fornuftig økonomi. Vi vil samarbejde bredt med byens øvrige partier og virksomheder, for at skabe en grøn kommune, vi vil udvikle og passe på vores natur, men også skabe nye arbejdspladser og sørge for en god infrastruktur inklusive forbedring og eller anlæggelse af cykelstier og netværk. Nye Borgerlige  vil kæmpe for at få handlen tilbage til byen.

I 2019 har danskerne øget online handelen fra 9%- 25%, Tallet for 202 kendes pt. Ikke, men er grundet COVID ikke mindre. Nye Borgerlige vil med sin politik styrke og sikre den lokale handel der er en vigtig brik i Fredericias udvikling og turisme. Byens butikker trække turister til, det gør nethandel ikke, derfor skal de lokale forretninger sikres gode vilkår. 

Vi har sunget i kor, vi har spist mad, vi har skålet og vi har debatteret uden at være i samme rum, nu skal vi også have valgkampe uden at være i samme rum, til restriktionerne ophæves. 

Men vi vil mødes på gadeplan, hvor Nye Borgerlige vil være synlige.

www.danmarkc.tvhttps://danmarkc.tv

Rammer for deltagelse i debat:
På DanmarkC TVs sociale medier, ønsker vi borgeren mulighed for en fri og saglig debat. For at sikre en god debat, modererer vi indholdet for at holde en sober tone. Dette praktisere vi, ved at fjerne kommentarer, der efter vurdering er nedladende, chikanerende eller indeholder hadefuld retorik. Hvis disse etiske rammer overtrædes, kan man risikere at blive udelukket fra debatten. Vi oplever at mange benytter den åbne mulighed for at komme til orde - hvis vi overser en kommentar, som du mener overskrider vores rammer for etik, så send os et tip. Hvis du er blevet udelukket fra debatten, for en overskridelse af vores retningslinjer, - og er du uenig heri? Så kan du kontakte Vores redaktion på tv@danmarkc.tv