DanmarkC TV

Home Læserdebat LÆSERBREV : TAVSHED ER GULD….
LÆSERBREV : TAVSHED ER GULD….

LÆSERBREV : TAVSHED ER GULD….

1

Tavshed er guld….

Er byrådsmedlemmerne ligesom en klasse, hvor ingen tør sige noget. Er der en der tør, så tør nye som gamle også. Det er sådan jeg oplever det som Borger i Fredericia.

Alle er tavse – underligt – man vil ikke diskutere sine synspunkter, eller holder man oplysninger i det skjulte, som det nuværende Byråd. Er de nye under tøflen – kæft, trit og retning. Hvis man gerne vil forny/ændre ting i Fredericia, så skal det da frem, så man kan få en ordentlig dialog med de Borgere, som skal vælge en. Så jeg synes det er ved at være tid, at de alle kommer ud af skabet, eller holder de gamle skabet lukket.

Næh næh lille ven. Du retter dig efter os. Det er da skræmmende. Lever vi ikke i et land, hvor der er ytringsfrihed og demokrati. Ingen af disse ting fungerer i denne by.

Den der har magten PT gør alt for at intet dårligt kommer ud. De bliver pludselig nogle engle. Skriver mange ting i medierne om, hvad de vil gøre af gode ting de kommende 4 år. Men går man dem på klingen og vender ryggen til og tavsheden er en kendsgerning. Kisten er lukket – hvad gemmer der sig i den. Er der noget, der slet ikke må komme frem. Baggårdsaftaler mm.

Det hele handler om kommunikation, men der er ikke mange på tråden. Ingen tør komme frem i lyset og kommentere på dårlige sager i Fredericia. Politikerne kan ses i medierne, når det drejer som positive ting. Hvorfor det. Det er ganske logisk, at de dårlige kræver mere opmærksomhed, men det ser vi desværre ikke. Så meget er vel som sidst det rene valgflæsk.

Hvor vil I som politikere hen med dette?

Halloween er over os, så måske kommer politikeren frem fra deres skjul der.

Besøg vores hjemmeside: fredericiadebat.nu

Rene Ville

Siriusvænget 14

7000 Fredericia