Læserdebat

LÆSERBREV : KÆRE SHELL – DU STINKER!

Borgere i fredericias nordlige bydel, er i perioder generet af en fæl stank, fra Shell Raffinaderiet på Egeskovvej

Stanken er i disse sommerdage tiltagende, og det har fået en borger til at tage fyldepennen i egen hånden.

 

LÆSERBREV

 

Kære Shell

Sikke en aroma der kommer fra dig af i aften. Den lugter fælt må man ærlig tilstå.

Ved at I er blevet pålagt og var gået igang med at rense kilden til den fæle lugt, men er i gået i stå? –  eller gik i udfra at hvis i lige brugte en uge, så vil det gå i glemmebogen igen? – så i kunne forsætte med at ignorere den opgave i er pålagt og forsætte med at forpeste borgerens hjem?!

Ved ikke helt hvor den er gået galt for jer, men noget gør i da forkert. Jeg håber for mig og mine medmennesker, at i finder løsning og påbegynder at tage ansvar for jeres mangel på ansvar, for ikke at få opgaven gjort til ende og vedligeholde, sådan at almindelig skattebetalende borgere ikke vil blive generet af stanken.

Karen E. Pedersen

Rammer for deltagelse i debat:
På DanmarkC TVs sociale medier, ønsker vi borgeren mulighed for en fri og saglig debat. For at sikre en god debat, modererer vi indholdet for at holde en sober tone. Dette praktisere vi, ved at fjerne kommentarer, der efter vurdering er nedladende, chikanerende eller indeholder hadefuld retorik. Hvis disse etiske rammer overtrædes, kan man risikere at blive udelukket fra debatten. Vi oplever at mange benytter den åbne mulighed for at komme til orde - hvis vi overser en kommentar, som du mener overskrider vores rammer for etik, så send os et tip. Hvis du er blevet udelukket fra debatten, for en overskridelse af vores retningslinjer, - og er du uenig heri? Så kan du kontakte Vores redaktion på tv@danmarkc.tv