FREDERICIA

LADIES MUDRACE GÅR I SORT – POPULÆRT LØB FÅR EN DARK EDITION

Hannerupskov bliver levende af små lyskegler I mørket, når Dark edition skydes I gang.

Den 6. marts når mørket har sænket sig, vil 250 kvinder få denne oplevelse når de deltager I Firmaidrættens nye løb, Ladies Mud Race – Dark edition

Nogen steder vil fakler, blafrende vise vej for de små lyskegler. Lyskeglerne stopper op, der er noget som forhindrer dem I at komme videre. Lyskeglerne søger at komme forbi, og det lykkedes ved fælles hjælp.

Få lokale nyheder via facebook – Giv DanmarkC TV dit facebook like, og bliv adviseret så snart en nyhed rammer redaktionen

Med pandelamper og knæklys skal de tilbagelægge ca. 5,5 km i bælgmørke. Den smalle rute i skoven bliver synlig når forskelligt lys viser vejen. Midt i skoven møder kvinderne en forhindring som skal forceres. Lys, ild og farver vil fylde skoven, blandet med småhvin og gisp. Ved Firmaidrættens klubhus skal kvinderne klare endnu en forhindring, som tillige vil indgå i sommerens Ladies Mud Race.

Firmaidrætten forsøger sig endnu en gang med et løb, hvor mænd kun må kikke på. Alle billetter til sommerens løb blev revet væk på to døgn. Der er længe til september og ventetiden kan føles lang. Derfor vil Firmaidrætten invitere kvinder til et løb i mørke, der kan bruges som opstart til årets træningen, og som kan få noget af ventetiden til at blive spændende og sjov.