DanmarkC TV

Home FREDERICIA Kulturnatten er også for børn
Kulturnatten er også for børn

Kulturnatten er også for børn

0

Kulturnatten byder på sjov underholdning for de mindste 

Kulturnatten i Fredericia har også sjove oplevelser for børn. Du kan bl.a. opleve Onkel Reje, Sigurd Barrett og et skrupskørt gadeteater

 

Onkel Rejes Heavyshow

Glem alt om gode maner. For onkel Reje er modsætningen til alt, hvad vi prøver at lære vores børn af gode manerer. Hans humor går lige ind i de børn, der er med på den værste. For det er nu engang sjovere at lave alt det, man ikke må. Børnene vil elske at komme tæt på denne løjerlige antihelt, mens forældrene kan smile ad Onkel Rejes syrede rim og røverhistorier. Onkel Rejes Heavyshow foregår i Tøjhusgården, og der er fri entré.

Musik og spændende danmarkshistorie

Det er også i Tøjhusgården, du kan møde Sigurd Barrett, der blæser støvet af Danmarkshistorien med et brag af en koncert fyldt med myter, fortællinger, historiske fakta – og ikke mindst masser af musik.

Det er levende fortællinger om markante personer og drabelige hændelser fra vores historie – en historie, som har været med til at gøre os til det folk, vi er. Koncerten er arrangeret i samarbejde med Museerne i Fredericia, og der er fri entre.

Sjov i gaden

Mamas funeral er en skrupskør teatertrup, der kommer sejlende til Gammel Havn. Det er sort humor, som går lige til kanten for både børn og voksne. En sørgende familie skal til begravelse, men de kan ikke finde kirkegården. En ekstremt tragikomisk situation, hvor børn og voksne kan følge det mest usandsynlige begravelsesoptog gennem byen. Mød op på Gammel Havn kl. 19.15 og tag godt imod dem.

Du kan se hele programmet for festugen og Kulturnatten på trekantfest.dk