Home FREDERICIA Kenny Bruun Olsen: Sagsbehandlingstider skal undersøges
Kenny Bruun Olsen: Sagsbehandlingstider skal undersøges

Kenny Bruun Olsen: Sagsbehandlingstider skal undersøges

0

Kenny Bruun Olsen: Sagsbehandlingstider skal undersøges af uvildig instans

“det virker nærmest personligt, som konger der kun ønsker at vise sin magt”

Sådan beskriver Gordon Vølund sagsbehandlingsprocessen hos Byg & Miljø ved Fredericia Kommune. Byrådsmedlem Kenny Bruun Olsen uddyber kritikken i et læserbrev tirsdag den 5. januar hvori han skriver:

“Desværre bekræfter det mine bange anelser, for igennem årene er jeg blevet kontaktet af flere håndværksmestre og projektmagere også uden for Fredericia, som har ytret deres frustrationer over den måde, som Fredericia kommune har behandlet dem på, når man har søgt en byggetilladelse. Det er typisk de lange og besværlige processer samt helt urimelige og unødvendige krav, der er blevet fremhævet.”

Kenny Bruun Olsen

Helt urimelig og unødvendige krav

Kritikken lyder altså på, at sagsbehandlingerne trækker ud på grund af ‘helt urimelige og unødvendige krav’. Ifølge Kenny Bruun Olsen er det ikke første gang han får høre om de særdeles lange behandlingstider ved Fredericia Kommune, men han understreger samtidig at siden udfordringen ikke tidligere er undersøgt er det endnu ikke klart hvor problemerne opstår. Om det er hos kommunen, bygherren eller arkitekterne.

Ligegyldigt hvor problemet opstår er det dog klart at udfordringen er et problem for Fredericia Kommune, både på image, men så sandelig også økonomisk. Kenny Bruun Olsen kan nemlig i sit læserbrev fortælle, at flere projektmagere har opgivet samarbejdet med Fredericia Kommune:

Flere af dem har opgivet samarbejdet med Fredericia kommunen og er i stedet begyndt at investere i andre og mere samarbejdsvillige kommuner, andre vil helst ikke lave for meget larm, i frygt for at blive sat bagerst i køen. Andre igen, nævner det samme som Gordon Vølund, ”det virker nærmest personligt, som konger der kun ønsker at vise sin magt”.

Kenny Bruun Olsen

Derfor vil han nu have sagsbehandlingstiderne undersøgt af en uvildig instans, for at nå til bunds i sagen.

DanmarkC TV har været i kontakt med René Olesen, koncernchef for Teknik og Miljø, og Søren Larsen, formand for By og Planudvalget. De har begge valgt ikke at udtale sig på nuværende tidspunkt.

Det kan du høre mere om herunder på lørdag klokken 11:

Ellers kan du se hele udsendelsen på DanmarkC TV på Kanal SYD på lørdag klokken:

00:00, 03:00, 06:00, 09:00, 12:00, 15:00, 21:30

Læs Kenny Bruun Olsens læserbrev her:

www.fredericia.tv