FREDERICIA

Kendt fredericianer fejrer to mærkedage

Af Steen Knudsen

Uddannelses- og Videnscenterchef Henning Aaberg fylder 60 år, og kan samtidig fejre 35 års jubilæum

Henning Aaberg er Uddannelses- og Videnscenterchef på EUC Lillebælt, og gennem sit arbejde i 35 år på EUC Lillebælt en kendt skikkelse i uddannelsesverdenen. Ingen kender vel mere til EUC Lillebælts erhvervsuddannelser og AMU-uddannelser end Henning,

Hennings vej til Uddannelses – og Videnscenterchef startede, da han i tidernes morgen fik sit svendebrev som elektriker. Siden har han sat sit præg på EUC Lillebælt, hvor han bl.a. har været med til at starte proces – og industrioperatøruddannelserne op.

Med sine mange år i uddannelsesverdenen har han skabt et kæmpe netværk, hvor han bruger meget tid på at samarbejde med øvrige skoler og organisationer. Han har en evne til at se muligheder i alle opgaver og udfordringer, hvor intet problem er så stort, at det ikke kan løses.

Mit hjerte banker for erhvervsuddannelserne, og jeg går meget op i at højne vores elevers/lærlinges mulighed for uddannelse, deres personlige og faglige kompetencer samt karriere og videreuddannelsesmuligheder. I mit arbejde har jeg personligt en stor interesse for den nyeste teknologi, som f.eks. AR og robotteknologi.” fortæller Henning

Henning kan den 5. februar 2023 fejre sin 60 års fødselsdag. Desuden har Henning den 1. marts 2023 været ansat på EUC Lillebælt i 35 år.

De to mærkedag fejres med en reception på EUC Lillebælt fredag den 10. februar 2023 kl. 13.