Home 112 Kan det være den forsvundne Michal Piotr Sech? – Liget af en yngre mand bjerget i Vejle fjord
Kan det være den forsvundne Michal Piotr Sech? – Liget af en yngre mand bjerget i Vejle fjord

Kan det være den forsvundne Michal Piotr Sech? – Liget af en yngre mand bjerget i Vejle fjord

0

Politiet bjergede onsdag aften et lig fra Vejle fjord – Liget har ligget i vandet i en længere periode

Politiet bjergede onsdag aften, et lig der drev i vandet i Vejle fjord ud for Barrit. Politiet formodet at liget er en yngre mand, og det begrunder de med den påklædning liget var iført, da det blev fundet.

Politiet har ladet den dødfundne transportere til Vejle sygehus, hvor der er iværksat en identifikation.

Michal2I lokalområdet er der kun to personer meldt savnet, herunder den Polskfødte Michal Piotr Sech, der har været forsvundet siden en bytur i Fredericia tilbage i januar 2017. Under mystiske omstændigheder, forsvandt Michal Piotr Sech under en bytur, og til trods for en større eftersøgning til lands og til vands, er det ikke lykkes at finde spor efter manden. Der har været flere spekulationer om, hvor og hvordan Michal Piotr Sech er forsvunden, og politiet har kunne spore hans mobiltelefon til havneområdet, i den periode hvor han forsvandt.

Flere lokale frivillige har siden Michal Piotr Sechs forsvinden, ledt forskelligesteder i området han forsvandt og i skove, men alle forsøg på at finde Michal Piotr Sech er endt uden held.

 

Om der er tale om at liget der er bjerget fra Vejle fjord er identisk med Michal Piotr Sech, vil politiet formegentligt melde ud inden for kort tid.

Nedenfor kan du se tv-indslag, fra nogle af de eftersøgninger der har været sat i værk.