FREDERICIA

Intelligent mågeskræmsel opsættes i Fredericia midtby

Af Theis Søndergaard - ths@danmarkc.tv

Fredericia Kommune har iværksat en dristig offensiv mod de talrige måger, der har gjort Fredericia midtby til deres foretrukne tilholdssted

Med indkøbet af et nyt, avanceret “Mågeskræmsel” håber kommunen på at skræmme de flyvende plageånder væk og dermed forbedre livskvaliteten for byens borgere.

I samarbejde med en ekstern virksomhed er der blevet opsat et “Mågeskræmsel” på den ikoniske Sct. Joseph bygning i krydset mellem Vendersgade og Sjællandsgade. Dette initiativ er en del af kommunens strategi for at reducere antallet af måger i midtbyen og skabe et mere behageligt og hygiejnisk miljø.

Det nye “Mågeskræmsel” er ikke blot en traditionel skare, men derimod en intelligent og innovativ løsning, der er designet til at forstyrre mågernes adfærd på en effektiv måde. Hvordan dette virker i praksis og hvilke mekanismer der er på spil, vil blive udforsket i detaljer i en kommende nyhedsudsendelse på DanmarkC TV.

Målet med denne indsats er at skabe en mere behagelig oplevelse for både beboere og besøgende i Fredericia midtby ved at reducere antallet af måger, der ofte kan være til gene og skabe problemer med affald og støj.

Med det nye “Mågeskræmsel” håber man på positive resultater, der vil gøre Fredericia midtby mere borger – og mindre mågevenligt sted at opholde sig.