FREDERICIA

“Integrationsministeren er helt ude i hampen,” mener Foreningen Korskær

Af Steen Knudsen - stkn@danmarkc.tv

Det er Kaare Dybvads holdning, at kvindesvømning afviklet for offentlige midler er “udansk”. Det er Foreningen Korskær, Fredericia, og Sønderborg Kommune bestemt ikke enige i

Integrationsminister Kaare Dybvad Bek (S) har i et brev opfordret 12 borgmestre til at tage “alle redskaber i brug” for at forhindre “udansk” kønsopdelt svømning. Det siger han i en skriftlig kommentar til Ritzau.

Kjeld Hansen, formand for Foreningen Korskær i Korskærparken, står ikke alene med holdningen om, at her har integrationsministeren skudt helt forbi målet.

Sønderborg Kommune
Har de samme holdninger. Det fortæller Christel Leiendecker, formand for Udvalget for Kultur og Idræt i Sønderborg (Slegsvisk Parti) til TV Syd: “Af størstedelen af de 45 kvinder på to hold, er det maks en håndfuld der har udenlandsk etnisk herkomst. Det synes jeg ikke retfærdiggør, at vi lukker for de andre fyrre kvinder!”

Udvalgsformanden er også klar til at give plads til hold for mænd, hvis der er et behov for det.

Foreningen Korskær
“Jeg ved ikke rigtigt, om man skal tage ham (Integrationsminister Kaare Dybvad Bek, Red.) alvorligt eller hvad,” udtaler formanden for Foreningen Korskær, Kjeld Hansen, til DanmarkC TV, og forsætter: “for hans forslag er jo helt ude i hampen”.

Se Nyhederne på DanmarkC TV lørdag den 20 april kl. 7.

Kjeld Hansen mener, at forslag fra Kaare Dybvad Bek er "helt ude i hampen". Foto:: DanmarkC TV.