Kort Nyt

Idræt i dagtimerne kan nu tilbyde deres medlemmer ny aktivitet

Fra fredag den 7. januar kl. 10-11.30 kan Idræt i dagtimerne i samarbejde med Fredericia billard klub byde deres medlemmer velkommen til endnu en ny aktivitet. 

Med Ole Jensen, frivillig i idræt i dagtimerne og instruktør i Fredericia billard klub, bliver det nu muligt at tilbyde idræt i dagtimernes medlemmer billard. Aktiviteten kommer til at foregå i klubbens lokaler, Nørrebrogade 131 i Fredericia.
Billard er en sport for alle uanset køn og alder. Der vil være fire borde tilgængelig og dermed plads til 16. Til gengæld er det tanken, at der skal være plads til alle. For udstyr kan lånes i klubben, og er man gangbesværet, så er der hjælp at hente. 

Efter aktiviteten er der mulighed for 3. halvleg, hvor der er gratis kaffe på kanden. Her vil der være plads til hygge og fællessnak efter man har spillet en omgang billard. Klubben har også en øl-og sodavandsmaskine, hvor der dog vil være egenbetaling.

Ole Jensen har spillet billard fast de sidste syv år, og har været instruktør i fire. Han er derfor vant til at vejlede og kræse om sine spillere. Om du er nybegynder eller rutineret har ingen betydning. Ole står klar til både at introducere billardspillet, og instruerer gerne medlemmerne i hvordan man både holder og kridter en kø. 

”Det fede ved at være instruktør er, at man kan få lov til at hjælpe andre og se, at det forhåbentlig bærer frugt.” Fortæller Ole Jensen.

Ole oplever, at billard hovedsaligt handler om det sociale samvær, et par hyggelige timer hvor man både kan grine og være seriøs. 

Ole håber at få udbredt billardsporten. Han håber, at der kunne være nogle medlemmer som får flair for det, og måske endda vil lidt mere med det. Det kan være svært at lokke unge til billard, men Ole håber, at denne aktivitet hos Idræt i dagtimerne kan give flere lyst til at prøve det, og håber at det unge publikum også kunne finde interesse i sporten. 

Billard er en nedadgående aktivitet, og er gået hen og blevet en pensionistsport. Vi kunne godt tænke os en bredere vifte af målgruppen i klubben.” Fortæller Ole Jensen.

Har du lyst til at opleve glæden ved at spille sammen med andre i dagtimerne og være en del af et socialt fællesskab, så kontakt gerne kontoret enten ved at møde op i Fredericia Idrætscenter i hverdage mellem kl. 9 og 14 eller ved at ringe på tlf. 75931621.