FREDERICIA

Idræt i dagtimerne fortsætter med Sommeridræt

Fra mandag den 6. august kører Idræt i dagtimernes Sommeridræt troligt videre. Der vil være mange forskellige aktiviteter såsom Puls og styrke, krolf, yoga, naturgolf m.m. Disse aktiviteter foregår ved Fredericia fag- og firmaidræts hus i Hannerup hver mandag og torsdag, mens der om fredagen er mulighed for at prøve kræfter med golf i et samarbejde med Fredericia Golfklub. Hertil kan træningscenteret benyttes i Fredericia Idrætscenter tirsdag, onsdag og fredag. Prisen for at kunne benytte de mange forskellige aktiviteter i august måned er blot 100 kr., så der må siges at være mulighed for at få noget for pengene.

Herudover vil Idræt i dagtimerne igen fra tirsdag den 7. august kl. 9-10 rykke ud på Østerstrand, hvor der ganske gratis ugentligt tilbydesen times smagsprøve på nogle af de aktiviteter, som Idræt i dagtimerne har at byde på. Man møder bare op – og det er ganske uforpligtende.

”Vi havde mange som benyttede vores mange forskellige aktiviteteri juni, og vi håber på, at mindst ligeså mange vil benytte aktiviteterne i august, når nu vejret er så godt.” udtaler Tony Brazil, der er daglig leder af Idræt i dagtimerne. Han fortsætter: ”Vi har nogle aktiviteter, som er kendt fra vores indendørs program, der kører igen fra 3. september. Men når nu vejret er så godt, så kan det også være sjovt at prøve kræfter med nogle aktiviteter, som man måske ikke har prøvet før – og det er der rig mulighed for.”

Idræt i dagtimernes Sommeridræt slutter fredag den 31. august.