FREDERICIA

I ‘Tæt På’ tegnes et portræt af Karsten Byrgesen; en politiker der ikke er bange for krydsild

Af Steen Knudsen - stkn@danmarkc.tv

Det er ikke striden for stridens skyld, men en dybereliggende indignation over uretfærdigheder og politisk taskenspilleri der virker som en drivende kraft for Karsten Byrgesen

Hvis der er en lokalpolitiker der kan dele vandene i og uden for Byrådssalen, er det uden tvivl Karsten Byrgesen fra Nye Borgerlige. Det kan være fristende at skrive, at netop Karsten Byrgesen er byrådskollegaen alle, om ikke andet så i perioder, elsker at hade.

“Hvor kommer du fra, Karsten” er et rimeligt spørgsmål at stille, og Karsten Byrgesen fortæller ikke uden stolthed om en barndom og opvækst, hvor pengene ikke voksede på træerne.

Majoren der blev politiker
Som officer i Hæren var politik ikke noget Karsten Byrgesen reklamerede med. Men bl.a. en udsendelse var med til at forme de tanker han senere sprang ud i politik med.

Det er også majoren og chefen gennem mange år, der stiller sig i forreste linje når ledelsen på alle niveauer skal vurderes. Ledelse er også at kende sin folk, og spørge dem om arbejdsforholdene. Den slags forstår den mangeårige leder ikke, at der skal ansættes konsulenter til.

DanmarkC TV kommer i en ‘Tæt På’ udsendelse i morgen kl. 8 mere ind på mennesket Karsten Byrgesen.

DanmarkC TV går 'Tæt På' Karsten Byrgesen. Foto: DanmarkC TV.