FREDERICIA

MUSIK ,DANS, VIN & OST PÅ DEN KREATIVE SKOLE

Af DanmarkC TV - tv@danmarkc.tv

Det bliver en aften fyldt med hygge og lækre oplevelser, når foreningen Den Kreative Skoles Venner slår dørene op til en aften med musik, dans, sang, vin og ost. Det sker torsdag d. 2. oktober på Den Kreative Skole, Kongensgade 111 i Fredericia.

– Der bliver virkelig noget for både øjne og ører. Vi har været så heldige at nogle af de helt store talenter fra skolen har sagt ja til at optræde, fortæller venneforeningens formand Dorte Nørhede Løkkegaard.

Men det er ikke bare en elevkoncert i den lange og fine række af koncerter i Kongensgade. Der er tale om et støtte arrangement, hvor også tidligere elever har sagt ja til at optræde, lige som flere af skolens fastelærer og stillet sig til rådighed.

– Man kan sige at vi viser noget af det allerbedste som skolen kan præstere. Niveauet er tårnhøjt og der er tale om nogle unge mennesker, der arbejder målrettet med at udvikle deres talent, fremhæver Dorte Nørhede Løkkegaard.

Der er gratis adgang til arrangementet og der er mulighed for at købe øl, vin og lidt lækkert ost.

– Det er vigtigt at der kommer rigtig mange denne aften. Det er vigtigt at Den Kreative Skoles Venner for tjent nogle penge, så vi kan støtte de mange gode ideer som eleverne kommer med, siger formanden.

Den kreative skole byder blandt andet på optræden af vokal-ensemblet Les Femmes og danseopvisning med blandt andre Naomi Fossaberg, der modtog en af årets talentpriser på skolen. Kathrine Lemmeke Madsen, der også fik en af årets talentpriser, kommer og synger, ligesom hun medvirker når Lasse Specht Jacobsen giver den gas i den rytmiske afdeling. Der er kort sagt en masse at se frem til: Dygtige unge talenter, der er båret af et dybt og seriøst engagement og som virkelig formår at give publikum nogle store oplevelser.

Det hele finder sted torsdag d. 2. oktober kl. 19.30 på Den Kreative Skole, Kongensgade 111, Fredericia
Den Kreative Skoles Venner har eksisteret siden 2012 og har til formål at støtte aktiviteter på Den Kreative Skole. Det er desuden muligt at give støtte til særlige projekter, koncerter og indkøb af instrumenter, lige som det også er muligt at støtte enkelte elever.

Alle kan blive medlem af Den Kreative Skoles Venner – kontingentet er på blot 50 kr årligt.

Flere oplysninger hos Dorte Nørhede Løkkegaard på tlf. 2624 7311