FREDERICIA

Havnegrillen åbner med nyt navn

Af Mads Wiig Ehmsen - mwe@danmarkc.tv

Efterfølgeren til Havnegrillen åbner med nyt navn, nyt sortiment og frisk indretning

Havnegrillen, har skiftet navn og vil nu blive kaldt Kaptajn Gammel Havn – is- & spisekabys. Men skiftet indebærer meget mere end bare et nyt navn. De nye forpagtere byder velkommen med nyt navn, nyt sortiment og ny indretning.

Selvom stedet har fået en makeover, er der elementer, der forbliver de samme.

– Vi ved at fx produktet Bubble Waffles var meget populært i ishuset, så det er et produkt vi fortsat vil sælge hernede. Kaptajn Gammel Havn bliver et sted, hvor man både kan købe is og mad. Vi ønsker at skabe en oase i Kanalbyen nær havnen, hvor man kan få en stor is samt sidde og nyde udsigten udover havnen med et koldt glas rosé eller en skummende fadøl, udtaler Brian Løkkegaard, medejer af Urbania Street Food i en pressemeddelelse.

Gratis softice vil blive tilbudt i den første åbningstime den 7. september. Foto: Pr-foto

Åbningsfest med gratis softice

– Vi har i går (onsdag d. 30. august) haft åbent for at teste vores udstyr og indretning af samt lære vores nye produkter at kende. Det fortsætter vi med denne weekend, hvor det altså er med begrænset sortiment. Og så glæder vi os til torsdag d. 7. september kl. 16.00, hvor vi officielt åbner dørene til Kaptajn Gammel Havn med fuldt sortiment. Vi står klar med en gratis softice den første åbningstime til alle vores gæster og vi håber selvfølgelig at se hele Fredericia den dag, siger Brian Løkkegaard, medejer af Urbania Street Food.

Maia Heller Pedersen får ansvaret for Kaptajn Gammel Havn som åbner 7. september. Foto: Pr-foto

Kaptajn Gammel Havns åbningstider og kommende arrangementer kan havnens gæster finde på Facebook og Instagram – siderne findes under det nye navn, oplyses der i pressemeddelelsen.