Læserdebat

Handling er stærkere end ord, Susanne og Karsten

Andreas Bjerring Tobiassen Marsvænget 24 7000 Fredericia Byrådskandidat for Enhedslisten, har startet en debat omkring ADP-AS

I sagen om svindlen i ADP har byrådet nu fået en redegørelse fra selskabet.

En redegørelse som på ingen måder kan være tilfredsstillende, da den ikke må gå i detaljer med de faktiske forhold på grund af fortrolighedsaftaler og tavshedsklausuler.

Som medlem af økonomiudvalget forsøgte Enhedslistens byrådsmedlem Cecilie Roed Schultz at søge aktindsigt, men forgæves. Kommunen ejer simpelthen et selskab, man ikke må få informationer om.

Heller ikke, når man har mistanke om voldsomt overforbrug.


Nu kan man så læse Karsten Byrgesen (NB) og Susanne Eilersen (DF) kritisere det i medierne. Her kan vi fra Enhedslisten kun være enige, men måske er det ikke lige de to politikere, som skal være skarpest i kritikken.

De er nemlig en del af problemet. Da Enhedslisten forsøgte at åbne ADP og gøre det muligt at søge om aktindsigt, kaldte Karsten Byrgesen det for ”ligegyldigt” og ”spild af byrådets tid”.

ADP er nemlig et ”fantastisk firma”, hvorfor man selvfølgelig kunne stole på dem. Susanne Eilersen mente, at ”åbenheden var tilstrækkelig”.
Her tre måneder efter har piben fået en anden lyd, og derfor kunne det da være interessant at spørge de to direkte. Vil I stemme for Enhedslistens forslag om mulighed for aktindsigt i ADP, hvis vi stiller det igen efter kommunalvalget?

Det er i hvert fald besynderligt, at DF og NB pludseligt er vågnet op til dåd i denne sag, når den var så irrelevant i sommer.

Handling er stærkere end ord i en artikel, og da I havde muligheden, gjorde I intet!


Rammer for deltagelse i debat:
På DanmarkC TVs sociale medier, ønsker vi borgeren mulighed for en fri og saglig debat. For at sikre en god debat, modererer vi indholdet for at holde en sober tone. Dette praktisere vi, ved at fjerne kommentarer, der efter vurdering er nedladende, chikanerende eller indeholder hadefuld retorik. Hvis disse etiske rammer overtrædes, kan man risikere at blive udelukket fra debatten. Vi oplever at mange benytter den åbne mulighed for at komme til orde - hvis vi overser en kommentar, som du mener overskrider vores rammer for etik, så send os et tip. Hvis du er blevet udelukket fra debatten, for en overskridelse af vores retningslinjer, - og er du uenig heri? Så kan du kontakte Vores redaktion på tv@danmarkc.tv