LOKALMUSIK

Gratis studiestartskoncerter for alle

Pak picnickurven og tag vennerne i hånden og nyd sommerens sidste stråler til picnic på Kastellet

Sæt kryds i kalenderen fredag d. 17. august, hvor Kastellet i Fredericia er rammen om en række koncerter med lokale bands og kendte kunstnere. Der er gratis adgang for alle så tag din familie, venner og studie-/skolekammerater i hånden og nyd sommerens sidste stråler med din medbragte picnickurv, kolde drikkevarer og god musik.

Program
Kl. 15:00 Gymnasium/IBC band
Kl. 16:30 Gymnasium/IBC band
Kl. 18:00 ROVDRIFT
Kl. 19:30 JÆVNSTRØM
Kl. 21:00 SKINZ

Picnic på Kastellet er et nyt tiltag, som Uddannelsesudvalget i Fredericia Kommune i samarbejde med uddannelsesinstitutionerne og EventC står for.

Vind billetter til Kim Larsen og Magtens Korridorer
Hop ind på begivenheden Picnic på Kastellet på Facebook og deltag i lodtrækningen om to billetter til Kim Larsen & Kjukken i Kastellet den 18. august og to billetter til Magtens Korridorer i Eksercerhuset den 24. november. Vinderne findes torsdag d. 16. august kl. 12.00.

Nye initiativer til glæde for de unge

Tilbage i marts satte Uddannelsesudvalget gang i en række tiltag, der alle skal styrke det gode unge- og uddannelsesmiljø i Fredericia.

Fredericia skal være en attraktiv studieby, og i Uddannelsesudvalget kigger vi løbende på, hvordan vi kan skabe de bedste rammer for de unge og studerende. Vi tror på, at en god studiestart og stærke fællesskaber bidrager til etgodt studiemiljø, og med Picnic på Kastellet vil vi gerne byde de studerende velkommen.  Jeg håber, at alle og særligt de unge får en hyggelig aften, hvor de kan mødes på tværs af uddannelserne og få en god oplevelse i deres studieby” , siger Pernelle Jensen, formand for Uddannelsesudvalget i Fredericia Kommune.

Udover en studiestartsevent kan de studerende i Fredericia blandt andet også se frem til velkomstpakker med Fredericiagoodies og muligheden for at være kreativ i det åbne teknologiværksted Bülows Makerspace på Bülows Kaserne.

(Arkivfoto)