FREDERICIA

“Grand Circus of life and death” – Fredericiansk musical på TV

Af Theis Søndergaard - ths@danmarkc.tv

Se Fredericia Gymnasiums musical “Grand Circus of life and death” på DanmarkC TV – Lørdag

Fredericia Gymnasium præsenterer deres seneste musical “Grand Circus of life and death”, som er en spændende og underholdende forestilling fyldt med musik og drama. Forestillingen er skabt på og opført af eleverne på skolen og vil blive vist på DanmarkC TV på lørdag.

“Grand Circus of life and death” er en fortælling om et cirkus, der er på vej til en lille by for at optræde. I løbet af deres ophold i byen sker der en række begivenheder, der udfordrer cirkusfolkene og byens beboere. Publikum vil opleve en række karakterer, der alle kæmper med deres egne udfordringer, men som gennem samarbejde og musik finder vej til håb og lykke.

Musicalen er skrevet på skolen og opført af eleverne på Fredericia Gymnasium, der har arbejdet hårdt på at skabe en forestilling, der vil underholde og røre publikum. Musikken er skrevet på skolen og spillet af eleverne selv, og sangene er blevet indøvet under intensive øveperioder.

“Grand Circus of life and death” er ikke bare en underholdende forestilling, men den er også en hyldest til det kreative samarbejde og talentet blandt eleverne på Fredericia Gymnasium. Forestillingen er en testament til skolens engagement i at give eleverne mulighed for at udvikle sig og udforske deres kreative sider.

DanmarkC TV vil vise forestillingen på lørdag. Forestillingen vil helt sikkert være en fornøjelse for alle, der elsker musik og drama, og for alle, der ønsker at se unge mennesker udfolde sig kreativt.

“Grand Circus of life and death” er et eksempel på, hvordan musik og drama kan bringe mennesker sammen og skabe en stemning af håb og fællesskab. Fredericia Gymnasiums elever har skabt en forestilling, der vil røre publikum og efterlade et varigt indtryk. Så slå dig ned i sofaen på lørdag og oplev en af de mest spændende musicals – “Grand Circus of life and death” fra Fredericia Gymnasium – på dit TV.

Fredericia Gymnasiums musical “Grand Circus of life and death” ruller over skærmen på DanmarkC TV denne lørdag. Foto: prfoto