Giv den gas med din kollega i fem minutter   

Giv den gas med din kollega i fem minutter  

Giv den gas med din kollega i fem minutter  

0

 

Hiv din kollega op af stolen eller væk fra skranken og vær med til at give den gas sammen med andre motionsglade fra arbejdsstyrken i Fredericia. Det tager kun fem minutter


Fredag den 12. oktober klokken fem i tolv indtages Rådhuspladsen af motionsglade medarbejdere, og rundt omkring på arbejdspladserne i Fredericia skrues der op for fem minutters aktivitet. ”Fem i tolv” hedder det lokale initiativ på den landsdækkende begivenhed ”Arbejdspladsernes Motionsdag”, som Dansk Firmaidrætsforbund står bag.

Fredericia Kommune deltager med et stort hold medarbejdere.

”Selvfølgelig deltager Fredericia Kommune i Arbejdspladsernes Motionsdag. Det er et godt initiativ, som bidrager til at styrke både krop og sind og så i fællesskab med andre. Alle kan være med, og du bestemmer selv tempo og sted”, siger Lars Ejby, formand for Kultur og Idrætsudvalget i Fredericia Kommune.

Fælles om sundhed

Fredericia Kommune blev i år medlem af WHO Healthy Cities Network, der har fokus på at fremme folkesundheden der, hvor vi alle har vores hverdag. Det er et arbejde, som går på tværs af virksomheder, fagafdelinger og politiske udvalg.

”Fem i tolv er et rigtig godt eksempel på et initiativ, som er fint i tråd med vores arbejde i WHO Healthy Cities Network. Det er et af de små tiltag i vores hverdag, som bidrager til at styrke vores fysiske, mentale og sociale trivsel. Jeg håber, at flere arbejdspladser i Fredericia har lyst til at deltage. Jo flere, jo bedre”, siger Susanne Eilersen, formand for Sundhedsudvalget i Fredericia Kommune.

I Fredericia er det den lokale Fag- og Firmaidræt, Idræt i dagtimerne, Fredericia Shopping og Fredericia Kommune, som har stablet arrangementet på benene.

Alle kan deltage

Da formålet er at samle så mange som muligt til fem minutters sjov aktivitet, har en instruktør fra Idræt i dagtimerne sammensat et program med øvelser, som alle kan deltage i. Deltagerne mødes kl. 11.45 på Rådhuspladsen i Fredericia. Alle øvelser kan udføres i almindeligt tøj.

Tilmeld din arbejdsplads
Jo flere, der deltager, jo bedre. Tilmeld din arbejdsplads til Fem i tolv på Dansk Firmaidræts hjemmeside og find inspiration til sjove øvelser: www.amdag.dk

Følg med på Facebooksiden ”Femitolv”: https://www.facebook.com/5i12Fredericia/