Politik

Fungerende formand for socialdemokratiet respekterer Andreas Dyhrberg Andreassen’s beslutning

Af Steen Knudsen - stkn@danmarkc.tv

Som fungerende formand har Karsten Cordtz forståelse for, at Andreas Dyhrberg Andreassen vil hellige sig Avisen.nu og genindtræde som redaktør

“Jeg tror, det har været en afvejning af, at “for og imod”, og måske den urafstemning der har været. Dét ved jeg ikke, og det er lidt svært at fortolke på. Det Andreas Dyhrberg Andreassen siger er, at han har tænkt grundigt over det, og han hellere vil tilbage til sin avis.” fortæller Karsten Cordtz til DanmarkC TV.

Smuldrer det for partiet?
Det mener formand Karsten Cordtz bestemt ikke, og fortæller, at “vi er i en fantastisk proces, med urstemningen om spidskandidat, med et meget højt aktivitetsniveau og en masse interesserede medlemmer. På den måde er jeg ikke så bekymret. Nu skal vi engageres i at finde en folketingskandidat, og det tror jeg medlemmerne vil bakke op om.”

“Selvfølgelig er det lidt irriterende og ærgerligt, for Andreas Dyhrberg Andreassen var en udmærket kandidat, som jeg også tror havde udmærkede chancer for at blive valgt. For han var godt nok aktiv som folketingskandidat, men jeg tror han har vurderet, at det var for meget,” fortæller partiformanden, og forsætter: “Jeg tror han har vurderet familien og sit medie højere end at være folketingskandidat.”

Karsten Cordtz er enig i, at det er svært at kombinere at være medieejer, redaktør og politiker på samme tid: “Det kan ikke kombineres. Slet ikke borgmesterkandidat og også svært som folketingskandidat.”

Kommer I til at savne Andreas Dyhrberg Andreassen som folketingskandidat: “Ja, nu skal man jo kigge fremad, og ikke bagud! Det er nyt for os, og der er ikke nogen på bedding.” fortæller Karsten Cordtz og tilføjer: “Andreas Dyhrberg Andreassen går i god ro og orden, der er ikke nogen der smækker med døren. Men han har ikke selv ønsket at sende noget ud, og derfor blev det partiforeningen der udsendte pressemeddelelsen her til aften”, slutter Karsten Cordtz.

Af den udsendte pressemeddelelse fremgår det, at ”Vi havde gerne set, at Andreas var fortsat. Vi har dog den største forståelse og respekt for hans beslutning om at hellige sig sit erhvervsmæssige livsprojekt med “Avisen.nu”, og ”Partiforeningen i Fredericia vil gerne takke Andreas for det store engagement og den store indsats han lagde i arbejde med sit folketingskandidatur.”