FREDERICIA

Fredericia-virksomhed bliver del af landsdækkende koncern med over 20 virksomheder

Af Mads Wiig Ehmsen - mwe@danmarkc.tv

Hansen El slutter sig til InstallatørGruppen og styrker positionen i Jylland

Den familieejede el-installationsvirksomhed Hansen El fra Fredericia er blevet en del af InstallatørGruppen, en af Danmarks største aktører inden for installationsbranchen. Med denne tilføjelse udvider InstallatørGruppen sin portefølje til over 20 virksomheder og styrker sin tilstedeværelse i Jylland, det oplyses i en pressemeddelelse til eftermiddag.

Lokal forankring og øget kapacitet

Hansen El fortsætter med at betjene sine kunder i Fredericia og omegn:

Hansen El, grundlagt i 2005 af Ove Hansen, har opbygget en solid position i Fredericia og omegn med fokus på kvalitet, effektivitet og professionelt håndværk. Virksomheden beskæftiger 26 medarbejdere og tilbyder en bred vifte af eltekniske løsninger til både private og erhvervskunder.

– Vi er utroligt glade for at blive en del af InstallatørGruppen, Det giver os mulighed for at styrke vores kompetencer og få adgang til ressourcer, der kan hjælpe os med at imødekomme fremtidens krav. Samtidig bevarer vi vores lokale forankring og tætte kunderelationer, udtaler Simon Hansen, direktør i Hansen El.

Styrket geografisk dækning og kompetencer

InstallatørGruppen, der blev etableret i 2023, samler virksomheder inden for el, VVS, fiber, ventilation og kølesystemer. Med en samlet omsætning på 2,2 mia. kr. og over 1300 medarbejdere er gruppen en betydelig aktør på det danske marked.

– Vi er enormt glade for at byde Hansen El velkommen i gruppen. Deres kompetencer og stærke position i Fredericia er et værdifuldt aktiv for os. Vi ser frem til et godt samarbejde, siger Peter Frandsen, direktør i InstallatørGruppen.

Fortsat fokus på kvalitet og kundeservice

Hansen El vil fortsætte under samme navn og ledelse, og medarbejderne vil blive på virksomhedens kontor i Fredericia. Dette sikrer kontinuitet i den daglige drift og bevarer de tætte bånd til kunderne.