FREDERICIA

Fredericia-triatlet triumferer ved DM i Duathlon

Af Mads Wiig Ehmsen - mwe@danmarkc.tv

Sidsel Hildur Rød kronet Danmarksmester i AG40-44 Kvindeklasse

Fredericia Triathlon Team var stærkt repræsenteret ved DM i Duathlon i Rødekro i weekenden, hvor de fire atleter kæmpede sig igennem en udfordrende 10 km løb, 40 km cykling og 5 km løb distancen i blæsende vejr.

Sidsel Hildur Rød Skinner i AG40-44 Kvindeklasse

Sidsel Hildur Rød skinnede i AG40-44 kvindeklassen og sikrede sig en guldmedalje med en imponerende tid på 2 timer og 20 minutter. Hendes dedikation og udholdenhed bar frugt på den krævende cykelrute, hvor hun kæmpede mod kraftig vind.

– Det var MEGET blæsende ude på cykelruten, men det var et velorganiseret stævne med god stemning, udtalte en glad og træt Danmarksmester efter sejren.

Flere Fredericia-atleter på podiet

Sidsels triumf var ikke den eneste for Fredericia Triathlon Team. Karsten Olsen sikrede sig en flot 2. plads i sin aldersgruppe, mens Sussie Daugaard og Allan Axelsen hentede henholdsvis en 4. og 5. plads i deres kategorier.

Holdets succes ved DM i Duathlon er et resultat af dedikeret træning, stærkt sammenhold og fælles passion for sporten. Fredericia Triathlon Team beviser endnu engang, at de er en kraft at regne med i dansk triathlon.

Resultater:

  • Sidsel Hildur Rød: 1. plads, AG40-44 kvinder
  • Karsten Olsen: 2. plads, Mænd
  • Sussie Daugaard: 4. plads, Kvinder
  • Allan Axelsen: 5. plads, Mænd

Sidsel Hildur Rød, og Karsten Olesen til DM i Duathlon i Rødekro. Privatfoto