DanmarkC TV

Home FREDERICIA Fredericia Teater under konkursbehandling
Fredericia Teater under konkursbehandling

Fredericia Teater under konkursbehandling

0

Som mange fredericianere nok ved og ærgrer sig over, er Fredericia Teater gået konkurs. Økonomisk kunne det ikke løbe rundt, på trods af de mange landsomspændende succeser som for eksempel Aladdin og Klokkeren fra Notre Dame og så havde mange nok set frem til at skråle med på Shu-Bi-Dua 2.0 her til foråret.

På grund af konkursen er det ikke muligt hverken at få ombyttet eller refunderet teaterbilletter, gavekort eller lignende, men du kan derimod gøre et krav gældende mod konkursboet j.f. konkurslovens §97. Det gøres ved at anmelde dit krav i konkursboet på www.insolvensportal.dk

Kravene opgøres pr. konkursdagen 16. marts 2020 inkl. moms. Dokumentation for kravene skal uploades til insolvensportal.dk i form af eksempelvis fakturakopi, gældsbrev eller lignende, da egne kontoudtog ikke er fyldestgørende dokumentation. Desuden er det nødvendigt at oplyse CVR-, eller CPR-nummer, da kravet ellers ikke vil være gældende. Også selv om det var berettiget.

Efter Fredericia Teaters konkurs holder Teater Malstrøm og Den Danske Scenekunstskole fortsat liv i scenekunsten i Fredericia.