SAMFUND

Fredericia siger tak den 5. september

Af DanmarkC TV - tv@danmarkc.tv

Veteraner inviteres til uformelt arrangement

Igen i år vil Fredericia Byråd sige tak til veteraner fra Fredericia, der har været udsendt for Danmark af forsvaret, politiet, beredskabet og sundhedssektoren.

”Det er en stor glæde, at byrådet igen i år får lejlighed til at sige tak og anerkende den store uegennyttige indsats vores veteraner gør for Danmark. Jeg glæder mig til at tilbringe nogle gode timer sammen med vores veteraner”, siger borgmester Jacob Bjerregaard.

Fredericia Kommune sender i disse dage invitationer ud til veteranerne via E-post til et uformelt arrangement. Det er veteranerne selv, der har ønsket et uformelt arrangement, og derfor inviterer byrådet i år veteranerne med ledsager og børn til spisning og hygge i Tøjhuset. Her vil byrådet med borgmester Jacob Bjerregaard i spidsen være vært for arrangementet, der varer et par timer. Traditionen tro inviteres en veteran eller pårørende til at holde tale på vegne af alle Fredericias veteraner.

Har du ikke modtaget invitationen?

Hvis der mod forventning er veteraner, der ikke har modtaget en invitation via E-post, kan de kontakte Forsvarets Personalestyrelsen på e-mail: FPS-BA-BS213@mil.dk.

Styrelsen, der også står for at udsende veterankort, vil så kontakte Fredericia Kommune, så alle veteraner får en personlig invitation.

Veteranorganisationer, soldaterforeninger og andre tætte samarbejdspartnere inviteres også til at være med til at fejre vores veteraner.

Fakta

  • Den 5. september er den officielle flagdag for Danmarks udsendte. Flagdagen blev højtideligholdt første gang i 2009.
  • Sidste år blev flagdagen fejret i hele Fredericia by med kongelig deltagelse af Deres Kongelige Højheder Pris Joachim og Prinsesse Marie.