FREDERICIA

Fredericia Musicalteater inviterer til Jul på Teatret

I december måned kan du opleve den hyggeligste og mest velklingende koncert

Til december vil en af Danmarks hyggeligste og mest velklingende julekoncerter være at finde i Prinsessegade. Fredericia er begunstiget med en lang række af Danmarks bedste musicalperformere, som er bosiddende i byen.

”I teatrets første leveår er vi stolte af at kunne præsentere 4 velkendte ansigter på scenen i lille sal. Vi har samlet et powerhold vokalt til vores første julekoncert” udtaler teaterchef Ferry Hogeboom.

Juleholdet består af Lars Mølsted, Mads Æbeløe Nielsen, Katrine Skovbo og Bjørg Gamst, som alle er gamle kendinge fra musicalscenen i Fredericia. De glæder sig til at kaste sig ud i en masse skønne danske og udenlandske julesange.

”Vi elsker alle at synge julesange, og vi har det også bare sindssygt godt sammen, og det håber vi, at folk vil kunne mærke helt nede i stolene. Vi hygger os sammen, og så synes vi da også, at vi klinger ok godt sammen, når vi synger flerstemmigt” siger skuespiller og producent Bjørg Gamst med et glimt i øjet.”

Koncerten, som Fredericia Musicalteater håber at gøre til en tradition, hedder ”Jul på Teatret”, og har i år fået undertitlen ”Nu’ det jul igen”. 

”Vi vil gerne lave en koncert, der oser af dansk jul og hygge blandet med det teatret og musical kan: fantastiske harmonier og storslåede oplevelser” udtaler producent Rob Hartmann, som også fungerer som arrangør på de musikalske numre.

Der er premiere fredag den 3. december kl. 19:30, og herefter spiller koncerten endnu 8 gange. Jul på Teatret har sidste spilledag lørdag den 11. december kl. 19:30. Billetter kan købes online på www.fredericiamusicalteater.dk