FREDERICIA

FREDERICIA FYSIOTERAPI FLYTTER IND PÅ SUNDHEDSHUSET

Fredericia Fysioterapi flytter fra Norgesdage og op på sundhedshuset

Endnu en privat aktør har valgt at rykke teltpælene op og rykke ind på Fredericia Sundhedshus. I starten af 2019 flytter Fredericia Fysioterapi fra deres nuværende lokaler i Norgesgade og ind i nye lokaler på sundhedshuset.

”Vi glæder os til at byde endnu en samarbejdspartner velkommen i sundhedshuset. Det er et stærkt sundhedstilbud, der bliver tilgængeligt for brugerne af huset. Fredericia Fysioterapi kommer til at give en god synergi med alle de andre sundhedstilbud i huset, siger formand for sundhedsudvalget, Susanne Eilersen.

Faciliteterne i Norgesgade er ikke optimale for fysioterapeut Mette Gade Christensen, som er den nye ejer af Fredericia Fysioterapi. Men det bliver der lavet om på, når de i starten af 2019 flytter ind i ny istandsatte lokaler på sundhedshuset.

”Vi har et behov for at underbygge en aktiv hverdag for patienterne, og til det havde vi brug for mere plads og bedre træningsforhold, da vi er vokset ud af vores nuværende rammer. På sundhedshuset også har mulighed for at tilbyde mere bassintræning, så vores flytning til sundhedshuset gør nu, at det hele går op i en højere enhed. Vi kan sikre bedre forhold for vores patienter samtidigt med, at vi gerne vil støtte op om sundhedshuset og sikre tværfagligheden i huset. Tværfagligheden i huset gør, at vi kan kigge på patienten fra flere sider”, sige Mette Gade Christensen fra Fredericia Fysioterapi.

Fredericia Fysioterapi får til huse i store lyse lokaler med udsigt over Lillebælt, hvilket er med til at styrke den rehabiliterende indsats. Der bliver nem adgang til klinikken via elevatoren fra hovedindgangen, og ikke mindst bliver der bedre og nemmere parkeringsforhold.

 

FÆSTNINGSBYENS ÅRSTALSKONKURRENCE