FREDERICIA

Fredericia-brødre triumferede til Skolemesterskaberne i E-sport

Af Mads Wiig Ehmsen - mwe@danmarkc.tv

Tirsdag den 27. februar lagde Fredericia idrætscenter lokaler til årets skolemesterskaber i E-sport

Se nyhedsindslaget lørdag kl. 7.

Efter intens online konkurrence imellem 52 hold siden efteråret 2023, havde 16 hold kvalificeret sig til det endelige opgør i Fredericia, hvor de kæmpede om æren og titlerne foran et live publikum.

Her blev der dystet i spillene Counter-strike, og fodboldspillet FC (tidligere FIFA.)

To lokale brødre fra Realskolen i Fredericia, vandt finalen i fodboldspillet FC, mens Bakkeskolen Cosmos fra Esbjerg tog sejren i Counter-strike turneringen.

Det er anden gang at Skolemesterskaberne i E-sport bliver afholdt, det startede sidste år hos Kirstinebjerg skolen i Fredericia.

Brødrene Sebastian (tv.) og Benjamin (th.) fra Realskolen i Fredericia, tog sejren i fodboldspillet FC til skolemesterskaberne 24′ i Fredericia idrætscenter. Foto: Ole Sejrup

Eventet bød på gaming for alle pengene over en hel dag i Fredericia Idrætscenter, besøgende kunne boltre sig med aktivitetsstande, live-studier, og ikke mindst, den nervepirrende finale på hovedscenen, alt sammen streamet live på Twitch.

Youtube-stjernen Alexander Husum lagde også vejen forbi Fredericia, og der var kø for at møde ham, til et såkaldt ‘meet n’greet’.

Der ventes i spænding på at møde deres idol, Youtuberen Alexander Husum. Foto: Ole Sejrup
Politiets Online Patrulje var klar til at dyste mod de unge i FC (tidligere FIFA.) Foto: Ole Sejrup

Også Politiets Online Patrulje var tilstede under Skolemesterskaberne, her underviste de, de unge mennesker om at færdes sikkert på internettet – og så var de også klar til at dyste med deltagerne i fodboldspillet FC, tidligere FIFA.

Se flere stemningsbilleder fra Skolemesterskaberne i E-sport i galleriet herunder:

Fotogalleri: Ole Sejrup

Elever fra hele landet var samlet i spænding ved finaleeventet for Skolemesterskaberne i E-Sport i Fredericia Idrætscenter tirsdag d. 27. februar. Foto: Ole Sejrup