FREDERICIA

Folkeoplysningsrådet afholdte Nytårskur og prisuddeling

I alt blev seks priser uddelt i thansen Lounge, ved folkeoplysningsrådets Nytårskur torsdag aften

En stor del af 2020 og 2021 har været præget af corona, og derfor har Folkeoplysningsrådet ikke haft mulighed for at holde nytårskur og uddele priser til frivillige for 2020. Men det har de nu.

Folkeoplysningsrådet afholdte derfor forsinket nytårskur torsdag den 23. september, hvor priserne til de frivillige for 2020 blev uddelt.

Alle nominerede, og dem der har indstillet dem, var inviteret til arrangementet sammen med Kultur og Idrætsudvalget og Folkeoplysningsrådet.

Der blev uddelt priser i seks kategorier:

Priser:

1.                   ”Årets Skæve Vinkel” – under denne pris kåres nye eller utraditionelle aktiviteter/initiativer eller det fællesskab hvor tingene gøres på en anderledes måde – alle foreninger, grupper og personer kan indstilles.

2.                   ”Friluftsprisen” – under denne pris kåres en forening, gruppe eller person, der har gjort noget særligt inden for spejderområdet.

3.                   ”Vi gør det sammen” – under denne pris kåres en forening, gruppe eller person, der har gjort noget særligt inden for andre godkendte foreninger.

4.                   ”Vi bevæger prisen” – under denne pris kåres en forening, gruppe eller person, der har gjort noget særligt for fællesskabet under idrætsområdet.

5.                   ”Aftenskolernes pris” – under denne pris kåres en aftenskole, gruppe eller person, der har gjort noget særligt inden for aftenskoleområdet.

6.                   ”Corona-prisen” – for en person, gruppe eller forening, der har gjort noget særligt for andre eller sin forening under coronaepidemien i 2020.

Hvem der blev de heldige prismodtagere, kan du se på DanmarkC TV lørdag klokken 01:00, 04:00, 07:00, 10:00, 13:00,16:00 og 22:30

Udsendelsen kan også ses her på siden, fra lørdag formiddag.