LOKALMUSIK

Folkekrav om nyt Padlock Chain-show

Af DanmarkC TV - tv@danmarkc.tv

Det fredericianske skrammelrockorkester Padlock Chain vender tilbage til Tøjhusets scene den 20. januar. Bandet bøjer sig dermed for et regulært folkekrav, der i den seneste tid har rejst sig på bandets facebookside.

”Vi har fået et hav af henvendelser fra folk, der gerne ser, at vi vender tilbage til Tøjhuset. Så det gør vi selvfølgelig,” siger forsanger Peter Friis Autzen.

Padlock Chain har afholdt en afstemning om emnet og spurgt publikum, om skrammelorkestret skal spille på Tøjhuset den 20. januar. I skrivende stund har 58 procent stemt ”Er du syg? Ja da!”, mens 42 procent har stemt ”Ja for pokker!”.

”Nu skal vi lige have tid til en grundigere analyse af afstemningsresultatet, men umiddelbart – og inden de sidste stemmer er talt op – tegner der sig et klart flertal for ja,” siger Peter Friis Autzen.

Padlock Chain har i de seneste år gjort tilværelsen usikker for et voksende publikum på henholdsvis Det Bruunske Pakhus og siden Tøjhuset, hvor bandet indleder koncert-året med et show ud over det sædvanlige.

”Ja, vi har haft gæstestjerner, video-hilsener, standup-komiker, konkurrencer, bingo, kager, og alt muligt andet på plakaten – og masser af rock, selvfølgelig. Og med det folkekrav, vi står overfor nu, må vi hellere lægge hovedet i blød for at diske op med noget igen til januar. Vi har altid holdt af de her shows, hvor vi kæler for publikum og ikke er bange for at ryge i ”nu-bliver-det-da-vist-lidt-for-latterligt”-fælden. Det er et stort arbejde, men fornøjelsen er større end kæmpe,” siger Peter Friis Autzen, der i den særlige anledning overvejer at flotte sig og indkøbe en ny mundharpe.

Afstemningen på Padlock Chains facebookside fortsætter. Alle er velkomne til at deltage.

Se tv-indslaget fra Padlock Chains 20 års jubilæum nedenfor: