Home FREDERICIA Første spadestik til ombygning i Taulov
Første spadestik til ombygning i Taulov

Første spadestik til ombygning i Taulov

0

Arbejdet med at udvide og forbedre infrastrukturen i DanmarkC er i gang.

I 2020 har Fredericia Kommune været i gang med flere kommunale anlægsprojekter, som både skal forbedre infrastrukturen i området, og som skal realiseres, før en ombygning af motorvejskrydset ved afkørsel 61 Taulov kan gennemføres. 

Nu kommer turen til Nordensvej, som skal forlænges frem til krydset Skærbækvej og Europavej. Formand for By- og Planudvalget Søren Larsen, formand for Taulov Transportcenter Torben Aldershaab og Thorbjørn Søndergaard, formand for Taulov Fællesråd tager det første spadestik onsdag den 5. maj kl. 10.00.

Projekt Nordensvej

Nordensvej forlænges til krydset Skærbækvej og Europavej. Forlængelse af Nordensvej giver mulighed for i fremtiden at lukke tilslutningen til rundkørslen, og dermed mulighed for ombygning af til- og frakørsel 61. 

Ombygningen af det eksisterende T-kryds skal laves til et firebenet kryds, som skal sikre de nødvendige svingbaner og mere plads til de store køretøjer.  

I forbindelse med ombygningen etableres cykelsti på en del af Nordensvej, ligesom der også etableres cykelsti langs de dele af Skærbækvej og Europavej som ombygges.

Entreprenøren er Henning Have A/S. Projektet forventes færdigt ultimo uge 45.

Ellers kan du se indslaget herunder:

Husk at følge os på http://www.YouTube.com/DanmarkCTV