FREDERICIA

Fællessang ved flyglet fik sæsonens højeste deltagertal

Der måtte stilles flere stole op til de mange fremmødte, ved onsdagens “Fællessang ved flyglet” på Fredericia rådhus

De måtte tænkes hurtigt – og ikke mindst kreativt, da “Fællessang ved flyglet” løb af stablen, i forhallen på Fredericia rådhus, onsdag klokken 16:00. Der kom nemlig en lind strøm af mennesker og kort før klokken 16, slap de opstillede stole til de mange deltagere op. Fredericia kommunes Eventkoordinator Ole Steen Hansen, fik hurtigt fremtryllet præcis nok stole til, at“Fællessang ved flyglet” kunne starte planmæssigt klokken 16:00.

Kunne synge med på plejehjemmene

Som noget nyt, blev onsdagens fællessang fra rådhusforhallen direkte transmitteret til både TV, web-tv og de sociale medier, og de betød at man bl.a. på de fredericianske plejehjem kunne følge fællessangen og stemme i, faktisk uanset hvor i byen, landet ja eller hvor i verden man måtte befinde sig.

I et samarbejde mellem Fredericia kommune og DanmarkC TV, blev“Fællessang ved flyglet” DIREKTE transmitteret til både TV, web-tv og sociale medier. Samarbejdet med udsendelsen, tager udgangspunkt i, at samarbejdspartnerne ønskede at udbrede sangens glæde til bl.a. byens plejehjem, så man kunne skabe en ny tradition for fællessang og hygge der. Samtidig kommer signalet ud til tv-apparaterne i hjemmene i Trekantsområdet – og hele verden via internettet, så det var et bredt funderet kulturelt arrangement.

Kom og vær med – det er SÅ hyggeligt

Du har selv mulighed for at være med til“Fællessang ved flyglet” i forhallen på Fredericia Rådhus. Du møder blot op onsdage senest klokken 16:00, og så får du helt gratis – 45 minutters fællessang, krydret med anekdoter fra pianist Thomas Buhr. Har du ikke mulighed for at møde op, så sendes “Fællessang ved flyglet” også på DanmarkC TV, både via de sociale medier og på TV.

Denne gang kan du stemme i til tonerne af :

Ole sad på en knold og sang

En sømand har sin enegang

En vår er kommet så mildt og stille

Solitudevej

Kom hjem, kom hjem 

Livstræet  

Nu er jord og himmel stille

Gense“Fællessang ved flyglet”

Lørdag bringer DanmarkC TV en genudsendelse af“Fællessang ved flyglet” fra rådhusforhallen, og du kan se med både på de sociale medier, DanmarkC TV PLAY og via Web-tv.

Se udsendelsen lørdag klokken 02:00, 05:00, 08:00, 11:00, 14:00 og 23:30

Du har også mulighed for at se“Fællessang ved flyglet” her i artiklen, fra lørdag.