Home FREDERICIA EventC forlænger samarbejdet med store lokale partnere
EventC forlænger samarbejdet med store lokale partnere

EventC forlænger samarbejdet med store lokale partnere

0

EventC forlænger samarbejdet med store lokale partnere og flere spændende virksomheder tilknyttes det stærke loungepartnernetværk.

Audi Fredericia, Middelfart Sparekasse og T. Hansen Gruppen forlænger alle deres aftaler yderligere 3 år til og med 2023. Tror på kulturen og det stærke loungepartnernetværk som EventC har styrket med over 50 stærke virksomheder.

Som en del af EventCs loungepartnernetværk siden starten i 2010 var der slet ingen tvivl om, at vi ville forlænge vores samarbejde med Ulrich Nicolaisen og EventC. Det har været 10 gode år med masser af events – både store og små – og et netværk der er blevet udviklet hen ad vejen.
Henrik Troelsen
, Afdelingsdirektør, Middelfart Sparekasse, Fredericia

Vi er glade for samarbejdet med EventC, både omkring vores biler men selvfølgelig også for de eksklusive events, de arrangerer her i huset. En koncert med Hjalmer, Rasmus Seebach, Lis Sørensen eller en anden stor dansk kunstner i vores eget hus midt mellem bilerne er noget helt særligt og noget vores gode kunder og samarbejdspartnere sætter pris på. Filialchef, Morten Møller Andersen, Audi Fredericia

Udover at have styrket loungepartnernetværket, er vi glade for at vi – endelig – igen kan komme til at arrangere events. Allerede i dag torsdag den 6. maj starter vi med Lars Lilholt Band på Fredericia Teater og så fortsætter det heldigvis med masser af events resten af året her i Fredericia.
I slutningen af maj kan vi afholde de længe ventede hyldestkoncerter til Kim Larsen. TV-2 kommer forbi på deres akustiske jubilæumstour. Og det fortsætter derudaf med Dizzy Mizz Lizzy akustisk og 2 x udsolgt Niels Hausgaard.

I slutningen af august afholder vi 3 dage med Sommerfester i gården på Bülows Kaserne med store danske navne som Johnny Madsen Band og Carpark North. Lørdag den 28. august er vi klar med en helt ny Smørrebrødsfestival sammen med Restaurant Oven Vande. De lokale Midt Om Natten lukker Sommerfesten ned med et brag af en fest. Rigtig mange af de udbudte billetter er allerede solgt.

Udover de mange lokale events har vi i år flere events end nogensinde før i byer rundt omkring i Danmark. I første omgang besøger vi Kolding, Tønder, Tarm, Faaborg og Bogense med 2-dages Sommerfester i samarbejde med lokale samarbejdspartnere, men vi har allerede fået forespørgsel fra flere byer, udtaler Ulrich Nicolaisen, direktør i EventC.