DanmarkC TV

Home Læserdebat Erritsø Idrætscenter i Superligaen
Erritsø Idrætscenter i Superligaen

Erritsø Idrætscenter i Superligaen

0

Fredag blev det officielt at Erritsø Idrætscenter udvides med to nye haller. En hal til tennis og en hal til padeltennis. I alt 4 baner padel med overdækning og 2 tennis baner med overdækning. Derudover vil der komme et nyt indgangsparti og et nyt rugby-klubhus samt eksisterende hal og svømmehal renoveres.

Erritsø idrætscenter har længe set lidt træt ud og derudover har borgerne efter min vurdering manglet udvalg af moderne sportsgrene. Men det kommer nu

Derfor skal der lyde et stort tillykke til byens borgere. Et ”nyt” Erritsø Idrætscenter tilpasset nutidens og fremtidens sportsgrene. Erritsø idrætscenter kommer i den grad til at leve op til centrets navn efter fredagens nyheder.

” Jeg synes det er helt fantastisk. Erritsø får nu endelig muligheden for at tilpasse unge og ældres interesser og jeg er sikker på, det vil gavne det sociale, det sportslige og det sundhedsmæssige blandt borgerne i kommunen.”

Et stærkt foreningsliv på tværs af alle aldre i byens yderområder, mener jeg er en meget vigtig del for et sundt og dynamisk lokalt samfund. Foreningslivet skaber vigtige fællesskaber og styrker den enkelte fredericianers livskvalitet på tværs af sociale og kulturelle baggrunde.

Hos Det Konservative Folkeparti i Fredericia er vi utrolig glade for at kunne være med til præge den politiske proces så vi endelig kunne sætte Padel centreret på det fredericianske landkort.

Tak til Fredericia Byråd fordi de lyttede og gav borgerne muligheden for at indfrie deres drømme om et Erritsø Idrætscenter i Superligaen.

Jeg glæder utrolig meget til at se et center, der kommer til at blive anvendt i stor stil, og som kommer til at danne ramme for et stærkt fællesskab på tværs af de spændende sportsgrene centeret kommer til at kunne tilbyde.

Med venlig hilsen

Søren Grøn Stampe, bestyrelsesmedlem Det Konservative Folkeparti Fredericia