Home FREDERICIA Erhvervsklyngen MARLOG etablerer sig i Trekantområdet
Erhvervsklyngen MARLOG etablerer sig i Trekantområdet

Erhvervsklyngen MARLOG etablerer sig i Trekantområdet

0

Danmarks nationale klyngeorganisation for det maritime erhverv og logistik etablerer sig i Trekantområdet og får fast base i Port House, som er havneselskabet ADP’s nye kontordomicil i Fredericia.

Fredericia ligger centralt i Trekantområdet, og områdets styrkeposition er den centrale infrastruktur og Danmarks største koncentration af virksomheder inden for transport og logistik.

Transport- og logistiksektoren er med mere end 14.000 arbejdspladser områdets største erhvervsklynge, og et stærkt erhvervssamarbejde i Trekantområdet tiltrækker flere nye virksomheder til området.

Havneselskabet ADP, som ejer Fredericia Havn, har igennem de senere år styrket området som et førende logistikknudepunkt med udviklingen af Taulov Dry Port, hvor man tiltrækker transport- og logistikaktører og store virksomheder til området.

Det naturlige næste skridt er at videreudvikle Trekantområdet som et internationalt førende grønt infrastruktur-knudepunkt til fremtidens Power-to-X løsninger.

Som erhvervsklyngeorganisation er det blandt andet MARLOGs opgave at fremme innovation og modne nye teknologier i transport- og logistikerhvervene, at matche virksomheder med innovationspotentiale med de rette samarbejdspartnere og at rejse midler til innovationsprojekter.

DanmarkC TV tog derfor kontakt til direktøren for MARLOG, Mikkel Navarro Hansen og ADPs CEO, Rune D. Rasmussen for at få en snak om MARLOGS indflytning i Port House.

Ellers kan du se indslaget herunder på lørdag klokken 10:

Husk at holde dig opdateret på http://www.DanmarkC.TV

Du kan også følge os på http://www.YouTube.com/DanmarkCTV