Home Læserdebat Er der mere end jordsalg der rokker båden?
Er der mere end jordsalg der rokker båden?

Er der mere end jordsalg der rokker båden?

0


Når man kort efter at lade sig opstille som spidskandidat til byrådet for socialdemokratiet forlader politik, er der så mere end jordsalg der rokker båden?

Nye Borgerlige undre sig? Men, 2020 har været fyldt med historier om borgmestre, som i bedste fald har ageret i moralske gråzoner og i værste fald har brudt lovgivning. Eksempler er: Boligspekulant, Frederiksbergs borgmester, Simon Aggesen (K), Øreslikkeren, Frank Jensen (S), Lyngby-Taarbæks viceborgmester, Simon Pihl, (S) kan lide store biler. Borgmestrene i Rødovre og Ishøj, Erik Nielsen (S) og Ole Bjørstorp (S), er også til store og dyre biler på borgernes regning.

Jacob Bjerregaard har det politiske mod ovenstående og hans statsminister og partifælde ikke har. Han tager konsekvenserne af sine handlinger. Dette fortjener han ros for.

Det vigtigste i et demokrati er udover at vi kan vælge vores ledere, er vi kan fravælge dem, desværre skal vi ofte have pressen til hjælp. En advokatundersøgelse som Nye Borgerliges Byrådsmedlem Karsten Byrgesen har foreslået er det eneste rigtige til at kaste lys over hvor der skal kikkes efter i forvaltningen og hos kommunens jurister, for noget er gået galt og der skal placeres et ansvar. Her skal vi handle lokalt og bruge nogle af byens uvildige dygtige advokater.

Lad os håbe de seneste hændelser ikke kaster en skygge over Fredericias ry, byens borgere og det handels- og erhvervsliv der fortjener bedre. Nye Borgerlige vil gøre sit til at fastholde og forbedre Fredericias renomme både nu og efter Kommunalvalget i 2021.

Poul Rand, Calvinsvej 34, 7000 Fredericia

Lokalformand Nye Borgerlige