DanmarkC TV

Home LOKALSPORT Endnu et år uden Madsby Pige Cup
Endnu et år uden Madsby Pige Cup

Endnu et år uden Madsby Pige Cup

For andet år i træk, udgår Madsby Pige Cup – restriktioner gør gennemførslen af det populære pige fodboldstævne umulig at gennemføre.

Selv om det gør ondt på arrangørerne, har Madsby Pige Cup’s ledelse erkendt, at det er ikke er muligt at gennemføre stævnet under de gældende restriktioner.

“Vi havde til det sidste håbet, at vi i juni måned, skulle byde piger, trænere og deres familier velkommen til Danmarks hyggeligste og største fodboldstævne – Kun for piger”, skriver klubben på facebook.

Alle muligheder er undersøgt!


Et stævne som Madsby Pige Cup er baseret på masser af kampe på mere end 20 baner, overnatning, bespisning, sociale events og bustransport for mange tusinde deltagere. Men myndighedernes restriktioner og påbud gør det ikke muligt at afvikle et fodboldstævne af MPC’s størrelse.
På mange klubber opfordring har vi forsøgt af flytte vores fodboldstævne til september, men vi må konstatere, at der, også i september, hersker stor usikkerhed omkring de rammer, som myndighederne kan stille os i udsigt på det tidspunkt.

“Derfor sætter vi nu al fokus på 2022.
Også til den tid, kan vi forvente, at der stadig vil være nogle krav og restriktioner i forbindelse med idrætsarrangementer af vores størrelse. Derfor vil vi straks gå i dialog med de relevante myndigheder, kommune og øvrige samarbejdspartnere, for at se på hvordan kravene kan tilpasses til Madsby Pige Cup.

Vi har derfor sat kryds i kalenderen den 3. – 5. juni 2022 og vi glæder allerede til at skabe de perfekte rammer for glade fodboldoplevelser og fællesskaber både på og udenfor banerne i Madsby” – slutter klubbens udmelding, vedr. Madsby Pige Cup.