Kort Nyt

Endnu en psykolog er flyttet ind på Fredericia Sundhedshus

Af DanmarkC TV - tv@danmarkc.tv

1. september fik sundhedshusets anden psykolog nøglerne til sit nye lejemål i en nyligt færdiggjort psykologfløj. 

Der er gode nyheder fra Fredericia Sundhedshus, for den 1. september kunne vi byde velkommen til endnu en psykolog, Tina Hvidtfeldt-Bøjlesen. 

Tina Hvidtfeldt-Bøjlesen er uddannet fra Aarhus Universitet i 2001 og har haft sit arbejdsliv i Fredericia siden 2005. I 2011 blev Tina privatpraktiserende i Danmarksgade i midtbyen hvor hun har haft til huse indtil flytningen til sundhedshuset i år. 

”Jeg har været på rundvisning i sundhedshuset flere gange og da der konkret kom et ledigt lokale på en rolig afskærmet gang med egen indgang, slog jeg til. En af grundende til det er, at Fredericia Sundhedshus er et naturligt samlingspunkt fordi mange borgere bruger flere af de forskellige tilbud der findes i huset. Det er let at finde og så ligger det også rigtig naturskønt til en gåtur i pausen. Derudover er der også fordele i, at få en kollega at sparre med, når der eksempelvis kommer nye retningslinjer for psykologer fra Regionen” fortæller Tina Hvidtfeldt-Bøjlesen. 

Formand for Sundhedsudvalget, Susanne Eilersen, hilser den nye lejer velkommen: ”Vi er glade for endnu engang at kunne styrke de psykologiske tilbud i Fredericia Sundhedshus. Det er de færreste der klarer sig gennem livet uden at opleve modgang og nogle gange har man brug for hjælp til at tackle det. Derfor betyder det meget, at vi i Fredericia kan tilbyde nære og centrale behandlingstilbud for både børn, unge og voksne i gode faciliteter” 

I Sundhedsudvalget er mental sundhedsfremme en af de vigtigste indsatsområder i forhold til at styre fredericianernes sundhed. ”I dag ved vi, at den mentale sundhed er lige så vigtig, som fraværet af fysisk sygdom. Det at gå til psykolog kan være meget sårbart. Derfor er jeg glad for, at vi i faste og trygge rammer kan samle en lang række sundhedstilbud, så det for den enkelte borger kan føles velkendt og trygt uanset om man skal til læge, blodprøvetagning, fysioterapi eller psykolog” fortæller Turan Savas, næstformand for Sundhedsudvalget. 

Tina Hvidtfeldt-Bøjlesen har lokale på første sal i D-bygningen i en nyligt færdiggjort psykologfløj med psykolog kollega Magdalena Riis.