FREDERICIA

Elever fra Fjordbakkeskolen afdeling Taulov, plantede tirsdag en hel skov af træer

Af Tommy Raun - thr@danmarkc.tv

Elever fra Fjordbakkeskolen afdeling Taulov, plantede tirsdag en hel skov af træer – og en eng med frugttræer

Elever fra Fjordbakkeskolen afdeling Taulov har taget en aktiv rolle i at fremme miljøbevidstheden og klimaet ved at plante en skov og en eng med frugttræer. Denne indsats blev gjort mulig takket være et samarbejde med organisationen “Plant et træ” og en donation fra supermarkedskæden Lidl.

Den 9. maj 2023 mødte eleverne op med spader, handsker og masser af energi for at plante en række træer på en ubenyttet grund i nærheden af skolen. Eleverne havde lært om vigtigheden af træer for at opretholde et sundt økosystem og mindske de negative effekter af klimaforandringer. De var fast besluttet på at tage handling for at bekæmpe klimaforandringerne og forbedre miljøet i deres samfund.

Eleverne plantede løvtræer. Derudover plantede de også en eng med frugttræer. Det var et flot syn at se eleverne arbejde sammen og tage ansvar for at skabe noget positivt for deres lokalsamfund og planeten som helhed.

Dette initiativ blev gjort muligt takket være en donation fra Lidl, der har forpligtet sig til at støtte bæredygtige projekter og miljøbevidsthed. “Plant et træ” har også været en afgørende partner i at fremme træplantning og økologisk bevidsthed i samfundet.

Skolen og eleverne er stolte over deres indsats og ser frem til at se træerne vokse og udvikle sig over tid. De håber, at denne indsats vil inspirere andre til at tage lignende skridt for at beskytte planeten og skabe en mere bæredygtig fremtid.

Se indslaget på Tv lørdag, se sendetidspunkt i vores Tv-Guide

Eleverne fra Fjordbakkeskolen plantede træer. Foto: DanmarkC TV