Home Kultur Earl Thomas i Det Bruunske Pakhus
Earl Thomas i Det Bruunske Pakhus

Earl Thomas i Det Bruunske Pakhus

0

Earl Thomas i Det Bruunske Pakhus 

 

Verdensklasse blues og soul

 

Fredag den 30. september kl 21.00 får Det Bruunske Pakhus besøg af en lysende stjerne fra USA: Earl Thomas! En blues og soulsanger i verdensklasse.

 

Med fjorten albums til dato viser amerikanske Earl Thomas, at han er en kunstner med lang holdbarhed. Og med udgivelsen af hans seneste fuldlængde album, CROW, beviser han endnu engang, at han er en kunstner med ubestridelig talent og varig appeal. Det helt nye album tager ham på turné i hele Europa med kun 2 koncerter i Danmark, hvoraf den ene er i Fredericia. Earl Thomas er kendt for sine engagerede live shows og den personlige kontakt til sit publikum.

Han er omtalt i flere store musikmagasiner herunder Twój Blues Magazine (PL), MOJO (UK), Blues Matters (UK), Living Blues og Blues Revue (US) . Blues Blast kalder ham “en blues og soul superstjerne”. Hans tour-band omfatter keyboardspiller Dave Fleschner, guitarist Vyasa Dodson, Bill Athen på bas og trommeslageren Tom Goicoechea, der sammen leverer den perfekte kulisse for hans unikke stil.

 

Earl Thomas er enestående og entusiastisk kunstner med en verdensomspændende og hengiven fanskare. Thomas er dobbelt Grammy Award nominet, 4 gange modtager af San Diego Music Award og Best Of Blues magasin kalder ham “den vigtigste blues kunstner i sin generation.”

 

Udpluk fra en koncertanmeldelse

”Da han begyndte at synge, gik det op for mig, at Seal må være en tyndere udgave af Earl Thomas. Rent stemmemæssigt raserer han nemlig fuldstændig lokalet og undertegnedes bevidsthed, der efter en nattesøvn stadig har svært ved at slippe oplevelsen.

 ..Sangen er lige i skabet og publikums applaus påvirker Earl Thomas så meget, at han får lyst til at kaste sig over bluesen. Og tak for det. Sjældent har jeg hørt bluesnumre, hvor vokalen i den grad løfter nummeret. Ikke overraskende har kendte kunstnere som Tom Jones valgt at indspille Earls sange.

Earl Thomas er ren sukker for ørerne… et vidunderligt “Brown Sugar”-covernummer. Jeg tvivler på, hvorvidt Mick Jagger nogensinde har sunget den sang med så meget indlevelse og overskud.

 

Billetter til koncerten, der starter kl. 21, kan købes på bruunskepakhus.billetten.dk, samt i Det Bruunske Pakhus.