Politiets døgnrapport

Døgnrapport fra Sydøstjyllands Politi

Af Steen Knudsen - stkn@danmarkc.tv

Vicepolitiinspektør Mikkel Ross fra Sydøstjyllands Politi gennemgået døgnets begivenheder

Indbrud med anholdelse
På Lundingsvej i Fredericia onsdag den 29/3-23 kl. 5.44 blev der begået indbrud i en villa gennem et vindue i kælderskakten, hvor en jernstang blev brugt til at smadre vinduet.
Huset alarm blev aktiveret, og politiet rykkede ud. Kl 06.00 er politiet fremme og anholder gerneningsmanden på stedet. Gerningsmanden er kommet frem til Lundingsvej på en stjålet el-cykel.
Det er den samme gerningsmand som tidligere på ugen var på spil dels i Netto og ved vareaflevering i Føtex City.
Manden på 42 år, der er tilmeldt Fredericia Kommune, er nu fremstillet ved Retten i Kolding i går, og har fået 4 ugers varetægtsfængsel.

Butikstyv
Onsdag den 29/3-23 kl. 14.20 har en butikstyv stjålet varer for 229,- kr..
Politiet kommer til stedet, og visiterer butikstyven, hvor de finder en ulovlig dolk og hash til eget forbrug.
Butikstyven, der er tilmeldt i Fredericia, er 21 år og blev sigtet for de tre forhold, og kunne derefter gå tomhændet videre.

Færdselsuheld på Strandvejen
En knallert med to personer på, kører ind i siden af en bil i krydset Strandvejen / Hannerup Brovej onsdag den 29/3-23 kl. 21.18. Bilen blev ført af en 28 årig kvinde fra Fredericia.
Knallerten kørte uden nummerplade og lys. Personbilen de kørte ind i, kørte i nordgående retning af Strandvejen og skulle svinge til venstre ind på Hannerup Brovej. Her krydser Strandvejens cykelsti, og bilen blev ramt på venstre side. Knallerten kom kørende i nordgående retning på cykelstien, men i den forkerte side af vejen.
Knallerten med de to på flygter fra stedet.
Der er kun et sparsomt signalement: 2 mand iført sort tøj, hvoraf den ene person ikke havde hjelm på, og kørerens hang på styret.

Færdselsuheld i Sjællandsgade
Onsdag den 29/3-23 kl. 8.56 skete der et færdselsuheld i krydset Sjællandsgade / Kongensgade.
Det gik ud over en kvindelig chauffør på 27 fra fra Fredericia, der kom kørende ad Kongensgade, hvor en mand på 50 år fra Randers kørte ad Sjællandsgade og overså sin vigepligt.
Begge køretøjer endte i muren ved en ejendom.

Overtrædelse af ordensbekendtgørelsen
Politiet bliver 30/3-23 kl 1.35 kaldt til et par der er igang med et slagsmål ved ud for Føtex City i Jyllandsgade. Det er en opførsel med højlydte skænderier som forstyrrer den offentlige orden!
Begge, der også er berusede, får en bøde, og bliver sendt i hver sin retning.
Det uenige par var en kvinde på 20 år fra Fredericia, og en mand på 47 år fra Fredericia.