FREDERICIA

DMI varsler storm – påvirker DSB InterCity

Af Steen Knudsen - stkn@danmarkc.tv

Forventede forstyrrelser fra onsdag eftermiddag

DMI har udsendt en stormvarsel for Vestjylland, der gælder fra onsdag eftermiddag til torsdag morgen. Det medfører ændringer i togtrafikken mellem Esbjerg og Middelfart.

InterCitytogs ruter ændres
InterCitytog, som normalt forbinder Esbjerg, Middelfart og København H/Østerport, vil onsdag kun køre mellem Fredericia og København H/Østerport. Dette sker som en direkte konsekvens af stormvarslet.

Regionaltog fortsætter som normalt
Til gengæld påvirkes regionaltogene mellem Esbjerg, Fredericia og Aarhus ikke af stormvarslet. Disse tog vil køre som planlagt, hvilket giver en alternativ rejsemulighed for passagerer berørt af ændringerne i InterCity-trafikken.

Rejseråd til passagerer
Passagerer, der skal rejse mellem København og Esbjerg, opfordres til at tage InterCitytog mellem København og Fredericia, og herefter regionaltog mellem Fredericia og Esbjerg.

For rejsende fra Sjælland mod Esbjerg anbefales det at benytte InterCitytog til Fredericia, hvorefter man kan skifte til regionaltog mod Esbjerg. Fra Esbjerg mod Fyn/Sjælland bør man benytte regionaltoget til Fredericia og skifte til InterCity- eller InterCityLyntog.

Forventet genoptagelse af normal drift
Det forventes, at normal drift med både InterCity- og Regionaltog kan genoptages torsdag morgen, afhængigt af vejrforholdene og sikkerhedsvurderinger. Passagerer opfordres til løbende at holde sig orienteret om eventuelle yderligere ændringer.