FREDERICIA

Distriktskoleleder bliver ny skolechef i Billund Kommune

Af Tommy Raun - thr@danmarkc.tv

Billund Kommune byder velkommen til Stefan Kelstrup som deres nye skolechef fra 1. oktober

Med otte års erfaring som leder inden for skoleområdet, herunder som souschef, skoleleder og distriktsskoleleder, bringer Stefan Kelstrup et dybt kendskab til det kommunale forvaltningsarbejde med sig til sin nye rolle som skolechef.

De seneste 2,5 år har Stefan Kelstrup stået i spidsen for Kirstinebjergskolen i Fredericia, en skole med fire afdelinger og fire ledelsesteams, som han har ledet med kyndig hånd. Tidligere i sin karriere har han også tjent som souschef og skoleleder på Spurvelundskolen samt som skoleleder på Kroggårdsskolen, begge i Odense Kommune.

Stefan Kelstrup, Billund Kommunes nye skolechef, bringer otte års erfaring med sig til sin nye position. Foto: Ole Sejer

Stefan Kelstrup tiltræder sin nye stilling som skolechef den 1. oktober og ser med stor begejstring frem til at påtage sig denne vigtige opgave. Han betragter det som en enestående mulighed for at bidrage positivt til Billund Kommune, som han og hans familie nu kalder hjem efter at være flyttet til byen for godt et år siden.

Stefan Kelstrup er privat gift med Kirsten, der arbejder som intensivsygeplejerske. Sammen har de fire børn i alderen 9-19 år. Familien flyttede til Billund i august 2022, som del af et generationsskifte på familiens gård.