FREDERICIA

Digitale infoskilte ved indfaldsvejene

Infoskiltene skal byde borgere, pendlere og gæster velkommen med aktuel information om begivenheder og arrangementer i Fredericia  

I slutningen af 2015 blev der opsat tre nye infoskilte, også kaldet pyloner, på Vejlevej, Snoghøj Landevej og Egeskovvej. Efter lidt opstartsvanskeligheder har de elektroniske infoskilte nu været op at køre fejlfrit i en måned. Infoskiltene skal sikre en hurtig og relevant information om begivenheder, serviceoplysninger og kampagner til de forbipasserende.

”Med de nye infoskilte har vi fået en kommunikationsplatform, der hurtigt og nemt kan give kommunens borgere og besøgende informationer om aktuelle arrangementer i Fredericia”, siger Jean Brahe, Formand for By- og Planudvalget
Pyloner 003Book en reklameplads
Som udgangspunkt kan alle foreninger, kulturinstitutioner, uddannelsessteder og arrangører af events i Fredericia Kommune booke en reklameplads.

Booking af reklameplads sker gennem Fredericia Kommune, der administrerer skiltene og står for den tekniske vedligeholdelse. Man kan booke ved at kontakte Annika Aarhus på tlf. 25 38 44 81 eller mail: annika.aarhus@fredericia.dk

På Fredericia Kommunes hjemmeside www.fredericia.dk > Annoncering på digitale skærme på indfaldsvejene kan man læse mere om prisen, hvem der kan annoncere og krav til indhold og grafik.

Gang i byen fra flere fronter
Byrumsmøbler, flere offentlige toiletter, bedre skiltning i bymidten og grønne byhaver på J. B. Nielsens Plads er blot nogle af de tiltag, som By- og Planudvalget, Kultur – og Idrætsudvalget, Fredericia Shopping og Fredericia Erhvervsforening, siden efteråret 2014, i fællesskab har iværksat for at sætte ”gang i byen”. Seneste skud på stammen er de digitale infoskilte, der skal være med til at promovere Fredericia på den bedst mulige måde.

”Vi har et fælles mål om at få skabt en mere levende og attraktiv bymidte med et spændende handelsmiljø og oplevelser for alle. Den moderne digitale formidling og lyset i skiltene skaber et naturligt blikfang. På den måde bidrager skiltene til at synliggør de mange tilbud og aktiviteter, som Fredericia har at byde på”, siger Steen Wrist Ørts, Næstformand for By- og Planudvalget.

Fakta

  • De digitale infoskilte, også kaldet pyloner, er leveret af Amstrup Skilte
  • Skiltene er 5 meter høje og 2 meter brede. Hver reklame vises i 15 sekunder ad gangen, og der køres maksimum 8 reklamer ad gangen. En reklame vises samtidig på alle 3 LED skærme.
  • Infoskiltene er slukket alle dage mellem kl. 23.00 og 06.00 for at spare strøm. In