FREDERICIA

De forstår at holde en god fest!

Af DanmarkC TV - tv@danmarkc.tv

Flæskesteg med alt det rigtige tilbehør og musik fra musikeren – Seniorhuset I. P. Schmidt fejrede sin velfortjente fødselsdag

Der var både kolde bajere og en lækker meny bestående af flæsesteg med alt tænkeligt tilbehør, da Seniorhuset I.P.Schmidt fejrede fødselsdag.

I kantinen kunne man købe den lækre meny og få skænket både sodavand, en kold bajer eller et glas vin, samtidig med at man kunne nyde den skønne musik, fra organisten Ole Lauridsen.

Ved den skønne fødselsdagsfest, underholdte også 6.Juli Garden, og festivitas blev skudt i gang med lykønskningstaler af blandt andet byrådsmedlem og Vice Borgmester Søren Larsen.

De mange fremmødte kunne både før og efter spisningen, tage en rundtur i Seniorhuset. Her havde nogle af de mange foreninger der har til huse i bygningen nemlig åbnet dørene for at vise deres kunnen.

Og man må sige, at det at være senior i Fredericia ikke behøver at være trist og kedeligt – man kan nemlig få en masse venner og deltage i alt lige fra kortspil og banko, lige til frimærkeklub og mange former for idræt. Seniorhuset I.P. Schmidt er bestemt et besøg værd.

Lørdag sender DanmarkC TV en længere udsendelse fra fødselsdagsfesten og vi besøger nogle af de mange foreninger der har til huse i Seniorhuset. Du finder sendetidspunktet i TV-Guiden.