DanmarkC TV

Home LOKALSPORT Jysk-Fynsk Mesterskab 2018 i Judo
Jysk-Fynsk Mesterskab 2018 i Judo

Jysk-Fynsk Mesterskab 2018 i Judo

0

Pressemeddelelse:  Den lokale judoklub, FJJK, var arrangør for Jysk-Fynsk Mesterskab 2018. Der var 157 deltagere fra 26 danske judoklubber, hvoraf FJJK havde 26 deltagere med.

Kl. 9.00 startede stævnet, og de første kæmpere var de helt små ned til omkring 20 kg. Der blev gået til stålet, og man var ikke i tvivl om, at det var et mesterskab, der var gang i. I takt med at kæmperne blev ældre og ældre steg niveauet, hvilket førte til flere flotte og svære kast. De største kæmpere på dagen var oppe omkring 130 kg, og så der var bestemt noget tyngde bag kampene. Der var i alt 45 vægtklasser og fire alderskategorier.

Gennem hele dagen kunne man følge de lokale kæmpere, som på skift var på måtten for at kæmpe om den fine titel som Jysk-Fynsk Mester. Der blevet gået til stålet og resultaterne taler for sig selv. FJJK fik 9 Jysk-Fynske Mestre, 7 sølvmedaljer og 5 bronzemedaljer. I alt 21 medaljer ud af de 26 lokale deltagere. Dette resultat gør FJJK til den klub med flest Jysk-Fynske Mestre 2018. Det er første gang nogensinde i FJJKs historie, at man har opnået at have flest mestre til et mesterskab.

Resultater:

Jysk-Fynsk Mester

Christian Bo Jensen

David Knudsen

Jørgen Tonnesen

Karoline Barasinski

Lærke Helmer

Mai Due Nørskov

Morten Nordstrand

Oliver Due Nørskov

Tobias Overgaard

Sølv

Jonas Nydam Møller

Lasse Hildingberg

Mie Due Nørskov

Mikkeline Dall

Olivia Dons-Lassen

Sebastian Nordahl-Petersen

Sune Juhl Laursen

Bronze

Ane Kanstrup

Buster Linde Rehder

Kristoffer Leones Jensen

Rasmus Hauerslev

Victor Skovby Lund

Bag et arrangement som dette står en stor frivillig flok. En styringsgruppe på 7 mand har gennem det sidste halve år planlagt stævnet. Til afviklingen af stævnet har FJJK haft over 50 frivillige medlemmer, forældre, venner, bedsteforældre, trænere osv. til at hjælpe. Der er blevet løftet i flok, som er et af kendetegnene for klubben.

FJJK sender en stor tak til alle de frivillige, som gang på gang hjælper med at få alle enderne til at hænge sammen.

Stemningen i hallen har gennem hele dagen været behagelig. Der har været masser af glade kæmpere, forældre, trænere m.fl. Stævnet er blevet rost meget af de andre deltagende klubber, og et sted som de øvrige judoklubber gerne kommer igen.