Læserdebat

Cecilie Roed Schultz: Vi har opdateret vores budgetønsker

Cecilie Roed Schultz har startet en debat om det nedbrændte hellested

I går sad jeg, sammen med min medforhandler Jan Filbært, og argumenterede over for borgmesteren for, at der skulle bruges 500.000 kr på at få tilpasset Hellestedet/“Skuret”, så det kunne blive til det sted brugerne ønsker og har brug for. 

Nu er stedet brændt ned.

Enhedslisten har derfor opdateret vores liste over budgetønsker. For der skal hurtigst muligt etableres et nyt hellested til denne gruppe borgere.

Og denne gang skal der altså lyttes til dem og deres behov.

Derfor ændrer vi vores budgetforslag, så der i stedet afsættes 2 mio til etablering af et nyt hellested – inkl de forbedringer og tilpasninger, som brugerne har peget på. 

Rammer for deltagelse i debat:
På DanmarkC TVs sociale medier, ønsker vi borgeren mulighed for en fri og saglig debat. For at sikre en god debat, modererer vi indholdet for at holde en sober tone. Dette praktisere vi, ved at fjerne kommentarer, der efter vurdering er nedladende, chikanerende eller indeholder hadefuld retorik. Hvis disse etiske rammer overtrædes, kan man risikere at blive udelukket fra debatten. Vi oplever at mange benytter den åbne mulighed for at komme til orde - hvis vi overser en kommentar, som du mener overskrider vores rammer for etik, så send os et tip. Hvis du er blevet udelukket fra debatten, for en overskridelse af vores retningslinjer, - og er du uenig heri? Så kan du kontakte Vores redaktion på tv@danmarkc.tv