Politik

Cecilie Roed Schultz: Valgresultatet svarer meget godt til målinger på landsplan

Af Steen Knudsen - stkn@danmarkc.tv

“Alt taget i betragtning, er det et meget godt sted at ligge,” siger Cecilie Roed Schultz (Ø) til DanmarkC TV

Enhedslisten har ikke noget ungdomsparti eller ungdomsafdeling. Enhedslisten har ikke været repræsenteret af egne medlemmer i de debatter der har været i forbindelse med i Skolevalg 2024. Dertil kommer, at ikke alle partier har været repræsenteret, for mange partier giver en dårlig debat når alle skal høres. Det har Cecilie Roed Schultz forståelse for, men ville gerne have været med noget oftere.

Cecilie Roed Schultz jeg er ked af, at Ungebyrådet ikke kunne vælges. “Vi har ikke arbejdet ordentligt med det,” fortæller Cecilie Roed Schultz, og tilføjer, “at der også er lidt i tidsånden hvor man ikke er så glade for at forpligte sig. To år kan synes længe, og måske særligt hvis en tur på efterskole eller gymnasiet ligger i den nære fremtid.”

Enhedslisten har lagt Ungebyrådet på hylden. I hvert fald i denne omgang. “Vi skal finde en måde at engagere de unge i enkeltsager og i byrådsarbejdet,” fortæller Cecilie Roed Schultz. “Vi skal også bruge erfaringer fra det tidligere Ungebyråd, hvor de ikke følte sig brugt eller hørt. Lige nu er der ikke nogen plan for inddragelse af byens unge,” slutter Cecilie Roed Schultz, og oplyser at Enhedslisten vil arbejde videre med det.