Home 112 Brandalarm på Shell raffinaderi i Fredericia
Brandalarm på Shell raffinaderi i Fredericia

Brandalarm på Shell raffinaderi i Fredericia

0

Mandag aften kort før klokken 21, gik en brandalarm på Shell Raffinaderiet på Egeskovvej i Fredericia.

Et stort antal udrykningskøretøjer blev mandag aften sendt til Shell raffinaderiet på Egeskovvej i Fredericia, efter at en brandalarm var gået i gang. raffinaderiet.

DanmarkC TV har en rapporter på stedet, og følger udviklungen.

Jørn Bystrup, Vagtchef hos Sydøstjyllands politi – oplyser mandag aften til DanmarkC TV, at der har været brand på shell raffinaderiet på Egeskovvej, og at man derfor har sendt alt disponibelt mandskab til stedet, da det er en højrisiko virksomhed.

Branden på Shell Raffinaderiet, startede i nogle udsivende væsker på området og Shell raffinaderiets eget brandvæsen var hurtigt på stedet og påbegyndte slukningen.

I samarbejde med TrekantBrand, der sendte adskillige slukningskøretøjer til Shell raffinaderiet, har de efterfølgende startet nedkøling af tanke på området, da olien er mellem 3- og 400 grader varm. Denne nedkøling pågår i skrivende stund.

Da alarmen indløb, sendte Sydøstjyllands politi deres indsatsleder til Shell raffinaderiet sammen med flere patruljevogne. Alt imens disse var på vej til Shell raffinaderiet, blev yderligere patruljebiler varslet om branden på Shell. Dette sker for at være klar, hvis der skal foretages afspærringer eller evakueringer, oplyser Politikommissær og Vagtchef hos Sydøstjyllands politi – Jørn Bystrup – til DanmarkC TV.

Vagtchefen hos Sydøstjyllands politi oplyser til DanmarkC TV, at der ikke har været personskade i forbindelse med branden på Shell Raffinaderiet mandag aften. Han oplyser endvidere at alt er under kontrol og at beredskabsplanen har virket.

Det er Sydøstjyllands politi der er koordinerende myndighed ved brande som denne på Shell raffinaderiet mandag aften.